Въпроси относно антирадари/радар-детектори???
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос относно антирадарите???
И аз да се обадя
Карам само градско и се чудя има ли смисъл да си взимам такъв детектор,ако той пищи постоянно.Най-много ме притесняват камерите ( видими,невидими и т.н.
).С полицаите се оправяме все някакси (черпим и кой откаде е).Но от тези камери ме гони абстиленцията и незнам къде ги има,къде не и дали отчитат скорост.Карам като пенсионер по булевардите и вече много се дразня! Та конкретно - засича ли този детектор ( примерно кобрата за която се говори) такива камери и заслужава ли си на градско?

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Това е темата за камерите viewtopic.php?f=61&t=3939 дано ти помогне информацията в нея.
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
О,мерси колегаbobocamaro написа:Това е темата за камерите viewtopic.php?f=61&t=3939 дано ти помогне информацията в нея.

- MiLaNoTo
- Автомобил:
- Двигател:
Velko написа:О,мерси колегаСамо че дайте инфо и по въпроса за радардетектора моля
Привет,
Лично аз ползвам този радар-детектор - Cobra - USA XRS 9745 и като цяло в София, доста често засича K вълни. Предполагам, че има как да се настройва принципно, но мързела е голяма сила...
Като цяло такива, които са направени за лайци, които ги мързи да четат, струват над 600 лв (с интегрирани множество SilentMode® функции, етц...)
Но като цяло радара е доста приличен, доста отдалече засича неприятелите. Спасявал е не 1 или 2 ситуации

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря за отговора
Имам още един въпрос по тази тема,който обаче се отнася за знака с нарисуван радар и отдолу си пише "Radar".Та въпроса ми е следният : Има ли винаги радари след този знак или го слагат на места където спират коли на КАТ? Защото съм се оглеждал и никъде не съм забелязвал устройства след тези знаци. 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Velko написа:Благодаря за отговораИмам още един въпрос по тази тема,който обаче се отнася за знака с нарисуван радар и отдолу си пише "Radar".Та въпроса ми е следният : Има ли винаги радари след този знак или го слагат на места където спират коли на КАТ? Защото съм се оглеждал и никъде не съм забелязвал устройства след тези знаци.
По принцип се слага за да очакваш че има Полицейса кола с Радар, която чака. Но не винаги я има! Нищо чудно и тези знаци да се слагат за да може да се намяла скоростта! Тези знаци се слагат по принцип при нафлизането в населени места! Аз лично спазвам всички ограничения, поради някой неприятни причини! Има за какво да са сложени тези знаци колеги

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Знака радар означава, че това е обозначеното място, на което трябва да дебне КАТ. Дори май нямат право да стоят извън такива места, но иди го докажи къде точно са ти писали акта. На такъв знак е добре да се спазва скоростта, защото е голяма вероятността да има КАТ.
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Това със табелите "Радар" беше кампания (инициатива) на OSRAM и беше чисто с рекламна цел. Няма нищо общо с това къде има радар и къде трябва да има, къде нямат право и т.н. Навсякъде имат право 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Вярно е това което казва колегата че само табелите радар си стоят няма никакви радари на повечето места, но пък затова понякога тъпите Катаджии се скриват зад някое храстче след табелките радар и честитка
, за жалост го казвам от личен опит 

Колеги , предложете радар който да прихваща камерите ... но не от 20 метра
- TURL
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
- Контакти:
Решил съм да си взема COBRA ESD 8200, някакви мнения за него или да се ориентирам към друг модел
Повече от 100 кинта не давам

Повече от 100 кинта не давам

- TURL
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
- Контакти:
значи ще се ориентирам по това което намерих във форума 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
TURL написа:значи ще се ориентирам по това което намерих във форума
този който си набелязал е добър

Най-добрия радар, като качество и цена са фаровете на насрещнодвижещите се шофьори.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”