Някой знае ли дали има букси около бронята или някъде да се включат оригиналните халогени на Голф 3 и Венто, ако заводско е нямало такива? Слага ли се реле някъде в ел. таблото?
Колата заводско беше без халогени, днес сложих ключ за фаровете с халогени и ми направи впечатление, че всички букси са пълни и на двата ключа, както и на всеки пин идва кабел.
Преди бях чел тема, че на Голф 2 има заводско букси за халогени (дори и ако няма заводско), но за Голф 3 не намирам тема.
Ел. инсталация за заводски халогени на Golf 3/Vento
Re: Ел. инсталация за заводски халогени на Golf 3/Vento
Колега на моя голф 3 нямаше букси за халогени в бронята, но имах почти изцяло готова инсталация. Виж тази тема http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=28191&hilit=%D1%85%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B8&start=15
и по специално поста на колегата tankishev. Аз действах по неговите стъпки и всичко стана пирфекшън
. А за ключа, ако имаш подготовка на инсталацията само го сменяш и това е.
и по специално поста на колегата tankishev. Аз действах по неговите стъпки и всичко стана пирфекшън

- Escap3
- Автомобил: 280hp TDI
- Двигател: 1Z
Има букси-заводски 

- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Изчетох темата, колега, мерси!
Къде викаш има букси, и аз така мислих, рових, но не ги намерих... Къде да ги търся?
Къде викаш има букси, и аз така мислих, рових, но не ги намерих... Къде да ги търся?
- qNkOo
- Автомобил:
- Двигател:
Моята няма халогени, но има букси и са закрепени със скобки от вътрешната страна на бронята (зад блендите).
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Там няма, прерових пред/зад бронята, няма нищо. Днес ще проследя кабелите от буксата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”