VW Show Nis - 13.06.2010
- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
Re: VW Show Nis - 13.06.2010
Евентуално аз + още 3-ма. До 2-3 дни ще разберем, че имат да се подновяват задгранични паспорти... А там нещата са: 

- Ivo_W12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател:
Аз идвам въпреки че непознавам никой , може да взема и 1-2 броя хора евентуално но за тях ще потвърдя тия дни. Щом ще има баш сръбска скара идем с 200-та 

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Отпадам на 100 %...

- CoZmO
- Контакти:
Няколко процедурни въпроса:
1. Ще пътуваме в колона, нали?
2. Ако тръгнем събота сутрин, можем ли да разчитаме на някой сръбски колега да ни разведе и покаже града?
3. Срещата всъщност в неделя вечерта ли е, или е в събота вечер, та неделя вечер да се тръгва наобратно?
Засега това се сещам... Очаквам да стане здрав купон.
1. Ще пътуваме в колона, нали?
2. Ако тръгнем събота сутрин, можем ли да разчитаме на някой сръбски колега да ни разведе и покаже града?
3. Срещата всъщност в неделя вечерта ли е, или е в събота вечер, та неделя вечер да се тръгва наобратно?
Засега това се сещам... Очаквам да стане здрав купон.

Аз снощи затрупах с организационни въпроси Владан и съвсем скоро чакам конкретни отговори, защото на мен също доста неща не са ми ясни и предстои да се уточнят. Щом имам някаква информация, ще я споделя с вас.
- CoZmO
- Контакти:
Супер. Ще чакам с нетърпение поясненията. Аз си поръчах знаме на VW Club BG и утре ми пристига. Налице имам трикольора и утре и знамето на клуба, така че се въоръжавам малко, по малко... 

Ето какво измъкнах днес от Владан, скоро ще получа и още информация:
Тръгваме в събота сутринта, пристигаме там към обяд (те ни посрещат на входа на Ниш), настаняваме се в хостела, после домакините ни развеждат из града, обядваме заедно. Вечерта ще ни предложат забавления - дискотека, кръчма или нещо друго.
В неделя от 10:00 ч. се събираме на мястото, където ще се проведе мероприятието - там ще има състезание за кар аудио и оптика, в което ние също можем да участваме, ако има желаещи, разбира се. Следобеда се прибираме обратно към България.
Ето сайта на хостела, който те са предвидили за нас: http://www.hostel-evropa.rs/. Цената за нощувка на човек е около 6-7 евро някъде.
Това научих засега, ще ви информирам своевременно за развитие по темата
Тръгваме в събота сутринта, пристигаме там към обяд (те ни посрещат на входа на Ниш), настаняваме се в хостела, после домакините ни развеждат из града, обядваме заедно. Вечерта ще ни предложат забавления - дискотека, кръчма или нещо друго.
В неделя от 10:00 ч. се събираме на мястото, където ще се проведе мероприятието - там ще има състезание за кар аудио и оптика, в което ние също можем да участваме, ако има желаещи, разбира се. Следобеда се прибираме обратно към България.
Ето сайта на хостела, който те са предвидили за нас: http://www.hostel-evropa.rs/. Цената за нощувка на човек е около 6-7 евро някъде.
Това научих засега, ще ви информирам своевременно за развитие по темата

-
- Автомобил:
- Двигател:
Скъпи приятели, извинявам се на слаба информираност, ние все още не са определени по време, когато се очаква пристигането на гостите в събота 12.06. Така че да имате точна информация за няколко дни. За пореден път аз се извинявам
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Хостел добре, а къмпинг предвижда ли се?
И също така кви са цените на хостела? Гледах в техния форум, ама нещо не разбирам валутата
И също така кви са цените на хостела? Гледах в техния форум, ама нещо не разбирам валутата

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
И също така кви са цените на хостела?
Цената за нощувка на човек е около 6-7 евро някъде
Не е ли това цената ???
Да, това е цената, два пъти попитах, защото ми се стори странно малко. Обясниха ми, че за нас се прави специална отстъпка и затова е само 6-7 евро. Иво, за палатки ще разпитам и ще ти кажа допълнително. Иначе самата програма засега как ви звучи, че днес я нагласяхме малко или много 

- Ivo_W12
- Двигател:
До кога най-късно мога да кажа колко хора ще сме ?
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
А за колата трябва ли да имам зелена карта или някви други застраховки освен стандартната гражданска за България?
И все пак г/д колко евра се предвиждат за магистрални такси, вход за събора, евентуално такси за състезания
И все пак г/д колко евра се предвиждат за магистрални такси, вход за събора, евентуално такси за състезания

- Ivo_W12
- Двигател:
azrod написа:А за колата трябва ли да имам зелена карта или някви други застраховки освен стандартната гражданска за България?
Гражданската отговорност е задължителна за пътуване извън страната , виняги ! Трябва да провериш покритието на зелената карта , защото някои компании предлагат зелени карти които са валидни само за евтопейския съюз.
- CoZmO
- Контакти:
Програмата ми звучи страхотно. Потвърждавам присъствието ни - 4 човека. Ще си направим хорошото...

ПП.Утре съм при Никси и Мишо, да стегна предницата и да сложа новата музика... Всичко си идва по местата...

ПП.Утре съм при Никси и Мишо, да стегна предницата и да сложа новата музика... Всичко си идва по местата...