Издирва се велосипедист в района на Румънското Посолство

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Slayera
Автомобил:
Двигател:

Re: Издирва се велосипедист в района на Румънското Посолство

Мнениеот Slayera » Чет 27 май 2010 10:38

по-добре хич не се занимавай, че ако той реши да ти прави гадно може да каже, че ти си го блъснал и избягал и после ходи доказвай, че не си.

Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Чет 27 май 2010 10:40

yoan4o написа:
Zoran написа:
yoan4o написа:
JaDaWiN написа:
Zoran написа:[b]

Вярно, кофти е постъпил велосипедиста, ама ти ако си бил ядосан и моммчето се е панирало..., еми избягал. :dontknow:

Колега не 1см, а 1метър :!:

Оффф, извинявай, и аз съм един :dummy: :Mr Green Fun

Е как един метър бре :shock , снимка нещо.......

По продължението от багажника до предната врата - целия ляк калник
С кормилото ме отнесе.
А бях спрял под ъгъл 30 градуса сигурно, с десен мигач да се престроявам в дясна лента, и си седим и изведнъж тоя метеорит идвайки някаде отзад ме отнесе. Как успя да го направи незнам :roll:

Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Чет 27 май 2010 10:42

Slayera написа:по-добре хич не се занимавай, че ако той реши да ти прави гадно може да каже, че ти си го блъснал и избягал и после ходи доказвай, че не си.

Няма да може, защото мина паяк с полицаи, които видяха как го гоня и ония бяга,
така че няма как, а няма да ви казвам полицая как гледаше, не че съм очаквал да направи нещо.

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Чет 27 май 2010 11:21

LILO&STICH написа:Ще даде ГО на колелото.

Няма да даде ГО на колелото ами ще извади парите от джоба си след като застрахователя си ги поиска... Преди няколко години ме блъсна кола изкаха мен виновен трябваше да платя 2300лв. на БулИнс за преден прозорец, страничен прозорец и ляво огледало... След като не ги платих ме осъдиха и се наложи да платя и разноските по делото... :banghead:

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Чет 27 май 2010 11:28

"50см не ме достигна да му бласна задната гума. "
горд съм, че имаме такива колеги във форума :banghead:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 27 май 2010 11:30

RoadRunner написа:
LILO&STICH написа:Ще даде ГО на колелото.

Няма да даде ГО на колелото ами ще извади парите от джоба си след като застрахователя си ги поиска... Преди няколко години ме блъсна кола изкаха мен виновен трябваше да платя 2300лв. на БулИнс за преден прозорец, страничен прозорец и ляво огледало... След като не ги платих ме осъдиха и се наложи да платя и разноските по делото... :banghead:

объркал си цитатите mhihi

Потребителски аватар
UnLucky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот UnLucky » Чет 27 май 2010 11:34

kossel написа:"50см не ме достигна да му бласна задната гума. "

Колега, ако направи на твоята кола така?! Какво би направиЛ!? Ще му благодариш и ше го пуснеш да си ходи!? Ем да се научи да кара колело, а не да се прави на пилотче между колите :screwy Аз ако бях даже и по тротоара ще го гоня с колата, докато не го видя на предното стъкло да се държи за чистачките и да се моли на всички богове да ми свърши бензина death

Потребителски аватар
RoadRunner

Мнениеот RoadRunner » Чет 27 май 2010 11:44

UnLucky написа:
kossel написа:"50см не ме достигна да му бласна задната гума. "

Колега, ако направи на твоята кола така?! Какво би направиЛ!? Ще му благодариш и ше го пуснеш да си ходи!? Ем да се научи да кара колело, а не да се прави на пилотче между колите :screwy Аз ако бях даже и по тротоара ще го гоня с колата, докато не го видя на предното стъкло да се държи за чистачките и да се моли на всички богове да ми свърши бензина death

Абе се големи мераклии бе... Като го прегазиш сещаш ли се какво ще стане или до като го гониш убиеш някой ? :screwy :banghead:

Лило извинявай за цитатите.

Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Чет 27 май 2010 12:07

Нямаше да го газя, исках да го спра просто. Не съм малоумен да го прегазя и да лежа някакво наркоманче за свестен после!
А гонката беше в разстояние от едното платно в другото и 4-5м. в насрещното в което нямаше никакви коли.

Потребителски аватар
RoadRunner

Мнениеот RoadRunner » Чет 27 май 2010 12:10

И как точно си представяше, че след като го блъснеш няма да минеш през него :?:

Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Чет 27 май 2010 12:24

RoadRunner написа:И как точно си представяше, че след като го блъснеш няма да минеш през него :?:

щото съм карал с 20-30км/h и смятам че мога да си контролирам колата доста добре.

Потребителски аватар
RoadRunner

Мнениеот RoadRunner » Чет 27 май 2010 12:42

Щом така смяташ дано не го прегазиш ако ти се наложи (не ти го пожелавам в никакъв случай).

babayuga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот babayuga » Чет 27 май 2010 13:23

Zoran написа:
RoadRunner написа:И как точно си представяше, че след като го блъснеш няма да минеш през него :?:

щото съм карал с 20-30км/h и смятам че мога да си контролирам колата доста добре.

Карам колело от 10 години всеки ден и съм имал подобни случки и повярвай ми- няма начин да си изконтролираш колата толкова добре без да го нараниш.
А и от описаната случка май не велосипедиста е виновния: престроявал си се и си му отнел предимството, той те е забърсал (при тази ситуация просто няма как иначе) и после какво- хоп той виновен. После пък и тръгнал да го гониш, че сигурно като го блъснеш изведнъж колата ти ще се оправи и всички на тротоара ще изръкопляскат.
Ама то затова на на Голфаджиите ни се носи такава слава в България :(

Потребителски аватар
IANSTO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот IANSTO » Чет 27 май 2010 13:49

babayuga написа:
Zoran написа:

Карам колело от 10 години всеки ден и съм имал подобни случки и повярвай ми- няма начин да си изконтролираш колата толкова добре без да го нараниш.
А и от описаната случка май не велосипедиста е виновния: престроявал си се и си му отнел предимството, той те е забърсал (при тази ситуация просто няма как иначе) и после какво- хоп той виновен. После пък и тръгнал да го гониш, че сигурно като го блъснеш изведнъж колата ти ще се оправи и всички на тротоара ще изръкопляскат.

Kолега вие явно не сте прочел добре темата до тук . Съветвам ви да я прочетете и да се коригирате .

Zoran написа:
LILO&STICH написа:Абе кофти,ама чак пък да го пребиваш :screwy
Така е с велосипедистите,по-зле са от моторджиите mhihi

не ми е толкова за колата, отколкото за курвенската му постъпка - да бяга :evil:

Тябвало е да извикате К.А.Т. а не да се гоните . Все пак това е било П.Т.П. при което единия от участниците е избягал . Сами знаем ако бе с автомобил какво щеше да се случи . А аз съм убеден , че при наличие на камера на въпросното кръстовище и своевременното извиквне на К.А.Т. последиците за колоездача щяха да бъдат сериозни !

Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Чет 27 май 2010 13:51

babayuga написа:
Zoran написа:

Абе ти не четеш ли че съм в спряло положение и си седя и си чакам сфетофара, и кво предимство съм му отнел :screwy :screwy :screwy :screwy :screwy
а на теб като не искаш да ти се носи слава на голфаджия си купи друга марка и не влизай тук, като имаш проблем с хората управляващи golf

Върни се в “ОФФ-Топик - други”