Я раздуй на АУДИто какво се случи?
Дочух нещо за ремък...
Колата много си пълни, въпреки мрънканията в другата тема

radotom написа:Ами ти що продаде четворката, бре Васе?![]()
Я раздуй на АУДИто какво се случи?
Дочух нещо за ремък...
Колата много си пълни, въпреки мрънканията в другата тема
добре, че сме изкупили всичките пистови ремъци за Ауди в Пловдив, та носихме една торба резервни. смениха го за 15 минути и така. това си е някакъв вроден дефект явно. на Лесново по време на драга, на едни други аудита им хвърчаха ремъците.
до 99% има още малко
догодина още повече коли пред нашата шатра се надявам да има 
devil_vas написа:догодина още повече коли пред нашата шатра се надявам да има
chefo_ написа:браво бе лаладжии,пловдивската група,най-незабелижимата на това събиране на писта Калояново.
изключая пловдивките тупалки,които са и форумни такива!
radotom написа:Лошото е, че Венци прави такива коли, дето на тази писта не могат и 50% да покажат
Ама не той е виновен, де!![]()

и не изкара нещо къде не трябва в картера
,за събора бях в събота в неделя работих нямаше как да присъствам за каране в момента не мога да говоря още малко
макар вече наказал 3,4 коли по 140-50 кончета,лошо е да те мине 20 годишен голф 
nero написа:имам малък проблем с едното ел стъкло на Голф 4, някой да знае къде се продават и правят нови водачи със или без монтаж да казва че работата е леко напечена...
п.с. с Дойко утре ше го разглобим, но незнам дали ще има време да го довършим а пък си има и др работа та си търся резервен вариант за уикенда

mitrex написа:nero написа:имам малък проблем с едното ел стъкло на Голф 4, някой да знае къде се продават и правят нови водачи със или без монтаж да казва че работата е леко напечена...
п.с. с Дойко утре ше го разглобим, но незнам дали ще има време да го довършим а пък си има и др работа та си търся резервен вариант за уикенда
колега,
аз имах същия проблем и тук колегите ми препоръчаха магзина на 6-ти септември с голямaта емблема VW!Намира се точно след кафе Vision,подминаваш паркчето и веднага от дясно!аз си купих от там водачи![]()
успех
nero написа:mitrex написа:nero написа:имам малък проблем с едното ел стъкло на Голф 4, някой да знае къде се продават и правят нови водачи със или без монтаж да казва че работата е леко напечена...
колега,
аз имах същия проблем и тук колегите ми препоръчаха магзина на 6-ти септември с голямaта емблема VW!Намира се точно след кафе Vision,подминаваш паркчето и веднага от дясно!аз си купих от там водачи![]()
успех
магазина ми е повече от ясен, наблизо работяориентировачна цена може ли кажеш??

devil_vas написа:аз да си призня в неделя видях макс 7, 8 човека от пловдивските сбирки. да не говоря за участници в самото състезание, че освен бат ви Венто и двата турбо Голфа, друг не отсрами града

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта