Издирва се велосипедист в района на Румънското Посолство
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Издирва се велосипедист в района на Румънското Посолство
като го хванеш тоз дебил , трябва поне една пишка да му теглиш 

- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
А и всииички са наркоманчета, много сте ограничени
Човека първо е искал да съдейства, защото е осъзнал че е виновен, след 5 секунди се сетил какви ще са финансовите последствия за него и решил да бяга. Просто е курвенска постъпка от негова страна.

Човека първо е искал да съдейства, защото е осъзнал че е виновен, след 5 секунди се сетил какви ще са финансовите последствия за него и решил да бяга. Просто е курвенска постъпка от негова страна.
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rosy написа:RoadRunner написа:Zoran написа:Описание: висок около 1.70, слаб, мургав с къса черна щръкнала коса. Черно колело, имаше някакви синджирчета и гривнички. Черно колело без калници.
На мен по описанието ми прилича на Лило![]()
![]()
Зоран, знаеш че това е загубена кауза, кофти случка но ще ти мине
Роси света е малак, за Великден си ходих на Плевен и видях познат от София на футболното игрище, който няма нищо общо с Плевен. Отишал и той като мен на гости, поканени и двамата да играеме футбол и се видяхме.
По Шипченски минавам всеки ден, може пак да ни срещне съдбата

много рядко пиша по принцип, ама тоя път и аз ще кажа
ми одрал ти колата, не е хубаво. ама да го гониш за да го газиш ми се струва много тъпо. примерна ситуация - блъсваш го, той пада и си чупи нещо или му смачкваш колелото пред 100 човека свидетели. като дойде полиция на кой мислиш че ще повярва? на теб че преди 100 метра ти е одрал колата или на факта че си го ударил пред 100 човека свидетели?
според мен добре че ти се е разминал на 50 см, иначе ще ти отнемат и книжката сигурно и още куп проблеми заради някаква си драскотина
поздрави и всичко хубаво
ми одрал ти колата, не е хубаво. ама да го гониш за да го газиш ми се струва много тъпо. примерна ситуация - блъсваш го, той пада и си чупи нещо или му смачкваш колелото пред 100 човека свидетели. като дойде полиция на кой мислиш че ще повярва? на теб че преди 100 метра ти е одрал колата или на факта че си го ударил пред 100 човека свидетели?
според мен добре че ти се е разминал на 50 см, иначе ще ти отнемат и книжката сигурно и още куп проблеми заради някаква си драскотина
поздрави и всичко хубаво
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Даскала™ написа:assd е прав!
Добре,че не си го догонил!
Прави сте и двамата, ама човек като е под пара, и некакъв ненормалник като този ти покачи още повече нивото на кръв в мозъка, не мислиш много трезво в този момент.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
хахаха,ти си по-мургав от мен бреrosy написа:RoadRunner написа:Zoran написа:Описание: висок около 1.70, слаб, мургав с къса черна щръкнала коса. Черно колело, имаше някакви синджирчета и гривнички. Черно колело без калници.
На мен по описанието ми прилича на Лило![]()
![]()

Колело не съм карал от поне 6 години

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, не се излагай да търсиш велосипедист с черно колело и синджирчета на врата - такива ги има хиляди, пък и нищо кой знае какво не е станало, нали не е пострадал човек, това е важното. Иначе, ако го беше догонил и притиснал, можеше да извади нож и да те наръга в суматохата. Заради някакви ламарини да си имаш много по-големи неприятности. Вземи някой лев от каското, додай още и си оправи колата, забрави за станалото. Все пак желанието ти да мъстиш изглежда доста неразумно.
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Колега бил си на 50см от много голям проблем.На мен ми се случи подобно нещо само че гледах от прозореца на апартамента как един чичко ми направи деруга на вратата от край до край.Като го питах какво прави ми каза че бързал към парка
Човека не е бягал скочих по стълбите с мисълта да му избухам колелото в земята но на втория етаж се осъзнах и се прибрах обратно в къщи.

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бла Бла Бла
Остави наркоманчето намира бе
Той не е виновен, че няма спирачки

- amigoto777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е "голема работа че те е блъснал"пък и "голема работа ако и ти си го блъснал"
Тук ще видиш всякакви мнения и то много различни, мен преди 2 години ме блъсна едно АТВ и се излъгах да пиша тук ,та мани мани какви мнения какво чудо се изписаха та едва ли не ме изкараха че аз съм виновен,понеже питах да ли да го съдя да ми плати обещетение за нетрудоспособност.Имах заем от 300 лв на месец семеен с 2 деца.Като излязох в болнични получавах минималната заплата за периода ,нема да казвам че задлъжнях а кросара си джиткаше без регистрация на атв-то и без шофйорска книжка ,а пичовете от форума ме освиркаха като си требе понеже питам дали да го съдя .Та какво да ти кайа освен съжалявам много за случката ,и да знаеш че рано или късно всичко се връща.
Тук ще видиш всякакви мнения и то много различни, мен преди 2 години ме блъсна едно АТВ и се излъгах да пиша тук ,та мани мани какви мнения какво чудо се изписаха та едва ли не ме изкараха че аз съм виновен,понеже питах да ли да го съдя да ми плати обещетение за нетрудоспособност.Имах заем от 300 лв на месец семеен с 2 деца.Като излязох в болнични получавах минималната заплата за периода ,нема да казвам че задлъжнях а кросара си джиткаше без регистрация на атв-то и без шофйорска книжка ,а пичовете от форума ме освиркаха като си требе понеже питам дали да го съдя .Та какво да ти кайа освен съжалявам много за случката ,и да знаеш че рано или късно всичко се връща.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Тоя дебил си заслужава пердаха. Днес е избягал с колелото - утре ще удари човек с кола и пак ще възира!
Зорка, аз живея до румънското и ще се ослушам пък ако изскочи заека ще го нагласим
Зорка, аз живея до румънското и ще се ослушам пък ако изскочи заека ще го нагласим

- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
groznika написа:Тоя дебил си заслужава пердаха. Днес е избягал с колелото - утре ще удари човек с кола и пак ще възира!
Ще го нагласиме, с нашите физики

Само на идиоти ми върви, днес се карах с един полицай, който защитаваше една жена спряла неправилно пред офиса ни - на тротоара, аз спрях успоредно и я запуших. Тя ме извика да преместя, отивам си аз и тя ме нарече че съм идиот

Казах и като съм идиот, сега ще седиш цял ден пред офиса, и висяха 30-40мин пред офиса с ония полицай - той е пазач на посолството - монголско.
Излизам аз и го чувам да говори с КАТ по тел, като им обяснява - Тя жената е виновна, ама бързала и той не иска да я отпуши

Какви "полицаи" имаме, да се направи на мъж пред жената

- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Zoran написа:groznika написа:Тоя дебил си заслужава пердаха. Днес е избягал с колелото - утре ще удари човек с кола и пак ще възира!
Ще го нагласиме, с нашите физики![]()
![]()
![]()
![]()
Само на идиоти ми върви, днес се карах с един полицай, който защитаваше една жена спряла неправилно пред офиса ни - на тротоара, аз спрях успоредно и я запуших. Тя ме извика да преместя, отивам си аз и тя ме нарече че съм идиот![]()
![]()
Казах и като съм идиот, сега ще седиш цял ден пред офиса, и висяха 30-40мин пред офиса с ония полицай - той е пазач на посолството - монголско.
Излизам аз и го чувам да говори с КАТ по тел, като им обяснява - Тя жената е виновна, ама бързала и той не иска да я отпуши![]()
![]()
. Да, да знам че е неправилно спряла, ама той... А ето идва, май ще я пусне
![]()
![]()
Какви "полицаи" имаме, да се направи на мъж пред жената![]()
![]()
![]()
![]()
Колега вие май се опитвате да превъзпитате всички, сигурно много нерви ви струва, защо не пробвате с нещо по релаксиращо ...каране на колело в парка например ... аз така правя

- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
добре че не си го стигнал и дано да ти влезе в главата, защото тая мисъл не е много уравновесена !
На мен всяка седмица някой се разписва по колата, а търся специално място да не е ъгъл, да не е мното близо до други коли /имам предвид по 50см отпред и отзад/ просто това е самоходна ламарина и ти вози гъза.
ако ти покажа щетите по мойта и сигурно ще застанеш на пусия до колата

На мен всяка седмица някой се разписва по колата, а търся специално място да не е ъгъл, да не е мното близо до други коли /имам предвид по 50см отпред и отзад/ просто това е самоходна ламарина и ти вози гъза.
ако ти покажа щетите по мойта и сигурно ще застанеш на пусия до колата

Върни се в “ОФФ-Топик - други”