Автомобила е Голф-2,1.6,90год. При джижение по път с неравности при всякакви скорости се чува почукване идващо сякаш откъм пода в дясната страна отпред. Ходих при майстор за проверка на предницата и ми каза че втулките и ш. болтове са здрави и да карам докато шумът се усили още.
ЧАКАМ ВАШИТЕ МНЕНИЯ И ПРЕПОРЪКИ.
Странен шум!!!Г-2
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Колега хич не чакай да видиш какво ще последва след това чукане,миналото лято ходих на стенд при един прехвален майстор,който ме зарадва че колата ми отпред е перфектна,направи ми стенда взема парите и след 2-3 месеца уж безобидно чукане отляво един ден ми излезна шарнира от шенкела.......познай какво следва .......?Добре че излезна като изкарвах колата от гаража,не ми се мисли ако беше лопнала гумата в някоя дупка при 120 км .........голям късмет!От тогава винаги съм нащрек чуя ли нещо по предницата да се обади веднага на майстор и вече не при този същия 

-
- Автомобил: OctaviaTDI
- Двигател: ALH[2004]
При смяната на задните тампони на носачите е абсолютно задължително и смяната на центриращите (водещи, уплътняващи) втулкир,които стоят в самите тампонил. Представляват ламаринени тръбички които са сцепени и при стягане на тампона се пресоват и обират луфтовете. Може и от там да е. Лесно се разбира. Напъваш с щанга носача и ако чука всичко е ясно.Успех
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
golfer написа:GIZMO написа:При смяната на задните тампони на носачите е абсолютно задължително и смяната на центриращите (водещи, уплътняващи) втулкир,които стоят в самите тампонил.
ако успееш да извадиш тампон от носача и тази втулка да е здрава за да може да се сложи пак.имаш 1 шише ракия от мен. /60градуса/
OFF Бате Бо вчера извадих здрава втулка ше ти я снимам - снимай ми шишето с ракията.
- Commander_Keen
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: RH 88 Auto
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”