И да разсея малко облаците около личноста си. Това че съм намерил кусури, не означава че не ми е харесало. Евала за мероприятието, според мен имаше само истински фенове там. Зяпачи всеки може да закара там, важно е фенове да има

devil_vas написа:а стига вече с тоя БМВ събор де. нямат нищо общо двете мероприятия, освен местоположението на провеждането им.
дайте да обсъдим, не може ли да има ВАГ фест по подобие на H20 или Waterfest, ако щете Wortersee или както искате го наречете.На мен лично две неща не ми харесаха....първото е наличието на друга марка на пистата
на пистата или на паркинга, защото като излезе Аудито за 10 минути на пистата, щеше да се избие народа да гледа какво става на правата. явно не е било безинтересно. ако говориш за самия паркинг - като се нададе вой от паркираните автомобили (ако, че не бяха ФВ), се опразни останалата част от пистата. общо взето на хората им се гледат силни, направени, истиснки автомобили. това си е атракция, това привлича народа. повече хора, повече приходи, повече комрсиализъм, по-добре при всички положения.
Съжелявам само, че този път не можахме да докараме истински направен ФВ. надявам се следващия събор, ако всичко е по план, да имаме истиснки силен ФВ, за да зарадваме феновете!
а кой спечели дино-стенд наградите, че не знам
d1daka написа:Скоро няма ли да има събор ?
Weezy написа: от кога не е имало :X![]()
ISRalien написа:А музиката хареса ли ви?
Не говоря за самото озвучение, а за песните, които се въртяха.
devil_vas написа:дайте да обсъдим, не може ли да има ВАГ фест по подобие на H20 или Waterfest, ако щете Wortersee или както искате го наречете.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта