Нещо изпушва по таблото
Нещо изпушва по таблото
значи вече втори ден ми се случва от копчето за аварийните мигачи някаде от там пуши бял пушак за няколко секудни и изчезва от какво може да е нещо нагарали ? казаха ми че и на други хора се било случвало така 

- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
Re: Нещо изпушва по таблото
А превозното стедство е ???
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
случайно да си правил нещо по буксата на фаровете (дългите основно)?
- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
Преди време имах един клиент със същият проблем - изпуши няколко пъти и повече не е пушило вече 2 години. Мислихме че са ключовете - те там са за мигачи, аварийни, чистачки, къси-дълги ама повече не направи проблеми и всичко си работи без проблем. Някъде във форума имаше тема точно за това и обяснението което бяха дали там беше че се е събрало пепел, влакна и други мизерий и затова пуши. Ако искаш разглоби, виж, почисти, издухай хубаво с въздух и да видим дали ще ти направи пак проблем.
- M-I-T-A-K-A
- Автомобил:
- Двигател:
Здрасти ! И на мен така ми изпушва отвреме навреме и забелязах че като я оставя на мивка пръскат с някви си спреъове да лъскала кожата
Неми изпушва веднага а след ден два ,явно като се стече до долу!Вече ги предупреждавам да не ми я лъскат с такива неща само да я забърсват и скоро не е пушила
Дано и при теб е само това ......

Неми изпушва веднага а след ден два ,явно като се стече до долу!Вече ги предупреждавам да не ми я лъскат с такива неща само да я забърсват и скоро не е пушила

Дано и при теб е само това ......
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
и при мен стана така само че на Г2 свалих всички пласмаси,огледах но нищо не видях. Самия пушек не миришеше особено.Повече не се повтори това. Даже един месец карах без пласмасите в очакване да се повтори,но несе повтори!
- danielll
- Автомобил:
- Двигател:
При мен го правеше почти всеки ден, след като смених клемореда и повече не е пушила
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”