Досега си купих 5 едноседмични винетки Х 10лв.=50лв. , просто ми се налагше няколко пъти да карам извънградско.
Накрая се ядосах и си купих годишна , аман вече от такси. Как може годишната винетка да е 67 лева а седмичната 10 - няма логика ,това са го направили все едно е супер маркет и ги продават на промоция - това не е редно , защото е държавна такса,стойността на винетката трябва да се пропорционална.
А това е тъпо с такса на километър тука тея които го подкрепят вие какво си мислите , че ще е много евтино ли ?
Ако не ви напраскат най-малко 50ст. на километър тогава ще ви питам 100 км. - хоп 50 лева хаха. ще ги платите ли ?
Аман вече 230 лева ми е данъка - и преди месец правих предницата - 1300 лева. Не е много приятно нали

А защо във всеки град данъка е различен а ???
Във Варна е най-много, а улиците са супер ляйняни. Най правилното е според мен. Винетките да си останат и тогава нека да хакнат по един GPS ама като караш кола примерно с Варненска регистрация във София , да плащаш на ден - такса примерно 5 лева(като само седи в града и не караш - не плащаш), не е ли редно така??
Защо се плаща данъка в една община , а рушиш улиците на друга, където караш, а там и стотинка не си дал

Защото тука във Варна примерно колите с регистрация В **** ** , са 60% , а друите 40% пак ми карат тука , а плащат данък , примерно в Добрич,Силистра, Шумен, София и т.н.