viewtopic.php?f=5&t=204113&view=unread#unread
малък пример ...
... например жентилиран диск със по танка наклатка не искам да сменям спирачния апарат

nikicvetkov написа:имам голф 4 1.4 16 клапанов 98г.вазможно ли е от температурния дат4ик да придарпва колата при подаване на газ и отпускане?все едно неиска да закроти едни обороти...колата е бензин пална инжекция
nikicvetkov написа:а вазможно ли е да е от скоросната кутия,днес това ми казаха ...няма логика от нея да придарпва
rosy написа:Ще предложа на ръководното тяло на форума да ни платят и натоварат на лодката, току виж се избавили кардинално от спама![]()
![]()
UnLucky написа: Аз ако бях даже и по тротоара ще го гоня с колата, докато не го видя на предното стъкло да се държи за чистачките и да се моли на всички богове да ми свърши бензина
MITKO_DVD написа:groznika написа:MITKO_DVD написа:Две песници на 120 литров бидон![]()
![]()
![]()
![]()
,употрябвавъм ги и двете често напоследък
Митак, пак ли си наказвал някоя светофарна нинджа
Преди 5-6 дена![]()
![]()
,драх един лайнар,дет сигурно скоро нема д акара у София
![]()
nikgk_72 написа:Колеги, някой знае ли нещо за "Аварийно копче"? Майстора ми каза, че в Италия било задължително да се сложи аварийно копче. Когато имало удар или проблем нещо по мотора, след това трябвало да се натисне копчето. Един вид да изчисти аварийният режим. Във френските автомоблили било Май се фабрично.
overapac написа:да има и една ръчка за катапулта на мойто GT!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Velko написа:kacarov_dupnitsa написа:Имам пищак, 3 ножа, и нещо като малка секирка
В багажника чувал (2m X 1m),кирка и лопата![]()
Nikkolay написа:имам няколко оръжия:
Първото е с психотропно въздействие: диск с песни на Лилана в дует с Краси Аврамов, има и няколко, в които припява и Азист. Ако някой се доближи до колата, надувам до дупка и гледам ехидно през прозореца как човека се гърчи...
Другото ми е оръжие е снимка на Искра Фидосова - гола...., веднага я лепвам на джама и хората изпадат в шок...
Ако тези оръжия не свършат работа имам и едно по-нестандартно - ножка
mirkata 4020 написа:ей,добре,че е Милата та да радва окото
group® написа:icoico написа:От това май никой не е умрял,даже напротив
Викаш гонил го е за да създават живот заедно
babayagaaa написа:"За или Против измиването на мотора" или "Щеше ли Левски да бъде заловен ако имаше гумени ботуши" не е заглавието на темата. Ако няма какво да кажете по проблема - просто е излишно да пишете.
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп...
Г-3 написа:някой знае ли гръцки,за превод на песен?
malcho написа:by Google:
Питам Бог чу
И затопляне на климата
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта