! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 23 май 2010 22:32

petko5 написа:
hooligans написа:
Бай Семо написа:
hooligans написа:

:banghead: ???

:beer

....."Всички сме от село"........

По принцип селяните както вие ги наричате живеят в София, а Софиянци от доста години заминаха да живеят по чужбина, така че София си е едно голямо село, което се храни от по-малките села! Така че спрете да се налагате!

Та по темата! Ако започнем да мислим за другите както мислим за собственото си благо ще бъдем много напред и няма да има толкова много катастрофи и задръствания! Но гордоста ни е много голяма и това е! Ония ден някакъв бакшиш на знак "Стоп" не спира а аз съм на "Път с предимство" Бакшиша ме вижда и преценява че може да мине преди мен! И ме засича най спокойно и ми вдига ръка да намаля да не се ударим, викам си нямаш ядове, друпнах леко ръчната и си мина човека! Но каточели на по-горната улица не го угре слънцето та ми дойде на мисълта защо си мислим че сме най-великите когато прецакаме някой! Толкова ли се гордеем когато направим лошо а не когато помогнем на някой!?

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Съб 29 май 2010 18:46

Теглича и неговата функция.
Днес на Лъвов мост поска Ст.гара,ме хваща светофара,и аз спирам.Да ама тоз лумпел зад мен явно зяпа в облаците,усещам не много силен удар в моята кола.Слизам и право към задната броня.Погледнах за щети,и така ми стана хубаво като видях как умника се е надянал на теглича,че едвам се здържах да не се засмея.Лумпела излиза с думите:
"Абе ти що спираш толкова рязко?" :shock Аз само го погледнах и без да го бавя много го попитах дали ще викаме КАТ,защото аз няма и драскотина по колата ми,а той е със щетите(пробит номер и счупена броня).Човека реши,че няма нужада от кат и си тръгнах с усмивка на лице.Този теглич за трети път ми спасява бронята.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 03 юни 2010 12:10

Какво направи днес сутринта една луда патка, със софийски номер (в смисъл не е като да кажеш объркала се е в големия град)
luda.gif

Това е на излизане от дружба и вливане в цариградско. Там има едно локално, което минава през новия мол. Та патката идваща от него влезе в еднопосчното движение (виж стрелката). Идващите отдолу нямат добра видимост едно заради наклона, второ заради завоя. Патката си знаеше какво прави, щото караше по ръба на платното, почти на тротоара.

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Чет 03 юни 2010 18:33

Ужас....такива като тази, като оная дето се качила от дружба нагоре и направила обратен завой към летището или оная във vbox дето кара обратно на магистралата трябва да им отнемат книжките доживот....а то глобата е колкото за малко превишена скорост :screwy

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Чет 03 юни 2010 22:43

Вчера тръгвам за работа на обяд. Карам си аз и на това дето съм се опитал да нарисувам ще правя ляв завой, като аз съм червената стрелка. Зелената стрелка /червен голф 3 комби/ шофирана от възрастен господин ще прави и тя ляв завой. Подал е мигач, и аз така. До тук нищо необичаино в ситуацията. Зеления ми е дясностоящ, ще чакам.
С приближаването на кръстовището намалях плавно и накрая спрях на 7-8 метра от стоп линията. Тоя набор с комбито караше доста бързо, не даваше признаци че ще намаля, влезе с по-висока от нужната скорост и го взе доста вътрешно като започна да завива от дясната лента до мен, мина през моята лента /средната/ и накрая успя да се вкара в неговата си лента без да се плесне в бордюра. През цялото време докато се опитваше да завие набора вместо да си гледа тъпата кочина на къде отива, зяпаше в мен. Единственото нещо което размина челния удар, беше че бях почти спрял като се появи тоя на пътя. Хубаво че кръстовището широко и има видимост кои от къде идва. 2 метра по-напред и голфа щеше да е на лютеница. Така не съм си изкарвал акъла от много време :horror:
Прикачени файлове
untitled.JPG
untitled.JPG (8.01 KиБ) Видяна 2286 пъти

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 04 юни 2010 11:46

Ъъъъъъъ
такива "хубавци" превърнали детска площадка и зелена площ към нея в паркинг какво ги правим ??? Към коя тема/раздел са - наглите, тъпите, тарикатите ????
адреса е Дианабад до 30 ОДЗ зад спирката на всички автобуси , снимано тази сутрин 8.15 !

Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
heimdal
Автомобил: VW Polo
Двигател: 1997

Мнениеот heimdal » Пет 04 юни 2010 14:36

Викторинокс ! Или иначе казано оперативно лечение...

Потребителски аватар
vladovelin
Автомобил: Golf3 GTI
Двигател: 2E 1994

Мнениеот vladovelin » Сря 09 юни 2010 10:27

Какво става с тази тема??? Да не би да свършиха идиотите по пътищата???

Преди два дни един такъв ми натресе задната броня в левия ъгъл и я спука излизайки от паркинг.
Когато я видях лошо ми стана. Ходих при едни момчета и я залепиха, но дали ще понася вибрациите не знам.

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Чет 10 юни 2010 13:41

паркират вече навсякаде и в градинките за децата,защото няма парко места, държавата на времето не е мислила ,че ще има толкова много коли и не е предвидила паркинги ,а идиотите по пътищата са много прекалено много такаче ако тръгнем да пишем за тях ще направим роман от 1 000 000 страници

Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Мнениеот LiRiX » Чет 10 юни 2010 20:26

Вчера във Варна, некъв пич с пежо 206 ли какво беше, некво хечбег черно до винса... та така въпросното пежо излиза от някакъв гараж и до гаража паркирално некво туинго, точно до гаража, ама не пред него и си седи там на авариики..

Пича с пежото излиза от паркинга с 1 маневра... изправя колата, чупи волана на ляво и дава назаде и хоп подпира нарочно и туингото и си заминава :screwy :screwy :screwy

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Вто 22 юни 2010 19:17

Днес в Ямбол (на моста на Шел), един "рацер" с Ауди удари една кола пред него и събра още 4 коли отпред! Без думи!

Последна промяна от ivo_555 на Вто 22 юни 2010 20:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kofata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kofata » Вто 22 юни 2010 19:56

София, кръстовището на "домко" (люлин) колега с пасат Б3 С27.. при две ленти за на дясно от тази за на ляво НА ЧЕРВЕНО прави десен. Явно много е бързал :screwy :screwy :screwy

Потребителски аватар
kofata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kofata » Сря 23 юни 2010 19:42

Преди малко на околовръсното (софия), кръстовището на овча купел. ПЕРНИШКИ сив пасат Б5-а РК4548 мен ме изпревари отдясно на кръстовището, а след това започна да изпреварва като срещу него идваше кола. Не можа да го изпревари и стана тройно разминаване. :bowdown

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Съб 26 юни 2010 18:35

Колеги и колежки, ако някой инструктор/приятел/роднина ви е учил да паркирате само на ръчна, освободена от скорост, не го слушайте mhihi
Изображение
Особено по наклон mhihi
Изпускат тия ръчни, не им вярвайте много-много :)

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Нед 27 юни 2010 12:13

Към 12.30 днес полицая от будката на "моста на влюбените" спря движението по "България" за да пропусне колоната на алфаджиите,днес празнуват 100 години на марката.Келеша пред мен с някаква мърлява баничарка форд си позволи да се кара с полицая-куката побесня,но нямаше възможност да го привика после.Колоната им беше адски дълга,точиха се около 10 минути поне-всяка кола със знаменце.Зад тях пак караше патрулка която буквално със "засичане",сирени и крясъци озаптяваше "цивилните коли" по "Е.Георгиев" да не изпреварват колоната на Алфа.Пошашавих се и не снимах нищо,свинска долна работа от страна на другите участници.Дано на хората юбилея им мине по вода..

Върни се в “Пътеводител”