Такси за участниците в кар аудио и оптика не се предвиждат.
Вероятно басейн няма да има, защото ще е студено, не можаха да ми кажат със сигурност.
Магистрални такси или винетки до Ниш няма.
Къмпинг не се предвижда, нощувката ще е в хостела.
Самият хостел се намира на 15 минути от мястото, където ще бъде неделното мероприятие.
Ето и малко информация за хостела, тъй като скоро трябва да се организираме и за настаняването:
Evropa hostel offers lovely double rooms with ensuite bathroom and shower with towels, and private apartments. All rooms have air conditioning, luggage storage. Capacity of hostel is 71 beds:
* 2 apartments
* 5 rooms with “French bad”
* 65 beds in rooms with 4, 6 and 8 beds
The hostel offers bright and clean dormitory rooms with 4, 6 and 8. We also have private rooms, including doubles, twins, our family triple and quad suites, which are four-star accredited and offer in-room colour-televisions with cable reception, and they have jakuzi shower bath. We are featuring full en-suite bathrooms in every room.
VW Show Nis - 13.06.2010
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Re: VW Show Nis - 13.06.2010
Сигурно ли е за винетките? Малко нелогично ми се струва да караш по магистрала без винетка
Иначе басейна може и на студено да го ползваме, зависи от количеството алкохол
Мисля, че ще успея да дойда, бърза поръчка на паспорта става за 3 дни, дори и за 5 да е ме устройва
А относно хостела - и в стая 8-ца да ме сложите ми е все тая, сам съм си

Иначе басейна може и на студено да го ползваме, зависи от количеството алкохол

Мисля, че ще успея да дойда, бърза поръчка на паспорта става за 3 дни, дори и за 5 да е ме устройва

А относно хостела - и в стая 8-ца да ме сложите ми е все тая, сам съм си

Иво, магистрала от Ниш до българската граница няма. Тя започва след Ниш в посока Белград, затова няма и пътни такси дотам.
Необходимо е да имате зелена карта за колата обаче!
Необходимо е да имате зелена карта за колата обаче!
- Ivo_W12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател:
Аз потвърждавам за мен и още 1 човек , живи и здрави сме на линия .
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
13. Azrod + br_oken
Евентуално да отсрамим пловдивска област
)))))) Ще си позволя да спомена, че май е по-удачно да тръгнем в събота според мен... все пак са 2-3 часа път - ще остане време да се разходим по Ниш. НЕщо по-конкретно като час или сутринта ...
Само за настаняването някак си не разбрах цените на стаите, смисъл че тея 6-7 евра най-вероятно са за стаите с 8 човека. Благодарности ако някой внесе малко яснота
П.П.: Иво, музиката в неделя беше много добра, само дето ни изби с тва "Добро утро, пиянице!"
))
Евентуално да отсрамим пловдивска област

Само за настаняването някак си не разбрах цените на стаите, смисъл че тея 6-7 евра най-вероятно са за стаите с 8 човека. Благодарности ако някой внесе малко яснота

П.П.: Иво, музиката в неделя беше много добра, само дето ни изби с тва "Добро утро, пиянице!"

Последна промяна от azrod на Пет 28 май 2010 0:17, променено общо 1 път.
- Ivailo
- Контакти:
Ами да, тръгваме в събота, 12.06, разходка, купон, нощувка, събор, прибиране 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Има ли вариант за хотел с двоини стаи ?
не искам хостел ...
не искам хостел ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Скъпи приятели, ние ще ви помолим да направите списък с които ще с никого в залата да бъде, може би едно сте женени двойки и не би искал да се разделим, ние вярваме, че не е лесно, защото ние сме вложили много хора, но хората идват от цяла Сърбия ...
Ние с нетърпение очакваме да пристигнат около 15-16 часа местно време, с цел да ви настанят, и как бихте почивка и да се обновяват за времето, в кръчмата. В момента има договорени един хан, където за € 15 получавате неограничен храни и напитки.
Помолих някой, който е присъствал на сайта VW CLUB SERBIA, за да ми изпратите списък на хората, които идват на всеки, който иска да бъде в залата
Благодаря предварително
Ние с нетърпение очакваме да пристигнат около 15-16 часа местно време, с цел да ви настанят, и как бихте почивка и да се обновяват за времето, в кръчмата. В момента има договорени един хан, където за € 15 получавате неограничен храни и напитки.
Помолих някой, който е присъствал на сайта VW CLUB SERBIA, за да ми изпратите списък на хората, които идват на всеки, който иска да бъде в залата
Благодаря предварително
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Paki84 написа:Скъпи приятели, ние ще ви помолим да направите списък с които ще с никого в залата да бъде, може би едно сте женени двойки и не би искал да се разделим, ние вярваме, че не е лесно, защото ние сме вложили много хора, но хората идват от цяла Сърбия ...
Благодаря предварително
Колега, пиши на английски мани го тоя google траслейт, по лесно ще те разберем на английски от колкото така
п.п. аз нищо не разбрах

-
- Автомобил:
- Двигател:
Dear friends, can you send us a list of visitors, that we can place you in to the room's.
We expect your coming about 15 - 16 hours.
Also, we agreed a diner (all inclusive, food, drink...) for 15 euro's per person.
We expect your coming about 15 - 16 hours.
Also, we agreed a diner (all inclusive, food, drink...) for 15 euro's per person.
Working on the list, but not everyone has confirmed yet. I will send what I have on Monday.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Bobi_S13 написа:Колега, пиши на английски .......
или немски или френски

човека пише, че за разтривката вечерта в събота са договорили ресторант там за 30 кинта на калпак ще има един вид шведска маса ама без шведки, но за сметка на това със столове

та съгласни ли сме и колко човека ще бъдем.
ся щем не щем там сме

като отидеш в Рим бъди римлянин

другото е, че ни очакват към 15-16 ама ние ще ги изненадаме по-рано ...
абе скарата да я взимам ли за неделята?
материал там ще купиме на място.

плескавици, вешалици все те такива ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
No problem Milata, I just want to inform you, we still have time for reservation's.
- Ivailo
- Контакти:
Аз още не мога да потвърдя, но ако идвам ще съм +2-ма.
Просто не знам какво ще стане с паспорта...
Просто не знам какво ще стане с паспорта...
-
- Автомобил:
- Двигател:
No problem ISRalien, we will wait until 05.06 for the reservation's