Махане на задна емблема Polo 6n2,kak?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
V L A D O
Автомобил: POLO 6N2 1.4 16v
Двигател: AHW 2000
Контакти:

Махане на задна емблема Polo 6n2,kak?

Мнениеот V L A D O » Пон 17 май 2010 19:40

Здравейте колеги!
Преди някой да ме нападне с думите - "ти искаш да крадеш емблеми ко..ле !" :screwy ,искам да кажа,че Полото си е мое,и вобще не ме е.. дали ще се счупи тая емблема или не!
Харесвам изчистения вид и предпочитам да няма емблеми по автомобила.Предната е ясно как ще стане - нова решетка.Но отзад,на задната врата тая "тава" захваната ли е с двойно лепещо или с крачета(или нитове както някой ги наричат),и ще останат ли дупки в капака? Зад самата емблема има гумено оплатнение,зад което мога да подпъхна пръсти,но не мога да видя захващането за капака.....Забелязах ,че и други модели имат същата емблема(Голф 4,Пасат,Кади от близка година),така че ако някой има впечатления моля да сподели.Колата е Polo 6n2 2000г.

Благодаря..... :да:

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Re: Махане на задна емблема Polo 6n2,kak?

Мнениеот mk2_Golf83 » Пет 21 май 2010 3:43

както и да я махнеш , по какъвто и да е начин после ще трябва кит .......

pesho_16
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pesho_16 » Съб 29 май 2010 17:47

Здравей, колега. Аз съм си махал задната емблема, и мойта беше оригинално захваната с някаква си двойно залепяща, но не тиа пазарските кадето ги продават. Както и да е проблемът със свалянето липсваше, така че сам си прецени. ;)

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Съб 29 май 2010 19:48

Ако емблемата не е вкопана в самата ламарина,демек ламарината е напълно плоска,не като на голф 3 как е като в дупка...няма да имаш проблеми.100% ще е залепена с двойнолепещо :да: Но след като го отстраниш с много търкане от долу боята може да е малко по различна и да се нуждае от пастиране,та да не си личи къде е била :D

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Вто 07 юни 2011 11:27

На мен ми я свалиха апаши... има вдлъбнато на капака под нея и лепенка тиш двойнозалепваща.С една отвертка внимателно ако я напънеш ще излезе.

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Чет 09 юни 2011 12:25

Velko написа:С една отвертка внимателно ако я напънеш ще излезе.

Много не съм съгласен за отвертката . Има голяма вероятност да надраска боята или лака . Зависи каква е емблемата и на каква кола , но за полото ти , те съветвам да използваш ножче и да действаш внимателно ! :да:

п.с. Незнам дали капака има дупчица за емблемата , но ако има такава предполагам , трябва да има и две малки дупчета в които да се защипва емблемата

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Чет 09 юни 2011 14:27

Няма дупчици, има гума с лепило. Моята ми я издраскаха когато са я сваляли апашите, но ако се внимава едва ли ще се получи този неприятен ефект...

dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Пет 17 юни 2011 17:49

моята 6нка е с дупки 2 броя и емблемата е вкопана ако я махнеш ще трябва да правиш капака,изправяне или ламарина или в краен случай само кит ама с кит ще пукне,игра си е,по-добре я боядисай в цвета на колата ако не ти се вадят пари за изправяне

Върни се в “Направи си сам!”