Мнение за гуми LASSA
- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
Мнение за гуми LASSA
Моля за отзива за Lassa Atracta
- bat_ivo
- Автомобил: Polo
- Двигател: AFH 1996
Re: Мнение за гуми LASSA
LASSA 

- tisho_tch
- Автомобил:
- Двигател:
Здрави гуми, бавно се изтъркват, но с не особенно добро сцепление с пътя. Прилични за цената си.
- lavidaloca
- Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
- Двигател:
Аз съм с Lassa Revo 185/70/14. Взех ги преди 1 месец, доста километри навъртях с тях и мога да кажа, че съм с добри впечетления. Не е шумна и е добра от гледна точка съотношение цена-качество. Купих ги от познат в център за автогуми и ми ги препоръча. Цената беше около 80-90лв. (не помня точно, защото ги взех в комплект с джанти). Скачай смело на тях!
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
не са лоши гумите,но са Турски 

От ласа съм много доволен. Мойте са зимни карам вече 3 сезона с тях, много стабилни и много добри. Единсвения недостатък е че са шумни особенно на по топло време. Колкото до модела атракта един приятел кара с него вече 2 годинки към 40к километра и е много доволен.Аз лично съм за няма да сбъркаш. 

- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
доволен зимни и летни Lassa
- HukuTyY
- Автомобил: Vw Passat B4
- Двигател: ABF 16v
Аз също карам зимата с Lassa Snowways и съм доста доволен.При положение че ги взех втора употреба(50лв двете) но са като нови още с мустачетата.Зимата нямат грешка.Копаят много здраво на сняг.Единственото което не ми харесва в тях е че при скорост над 100км/ч леко ми играе волана и мисля че е от тях защото всичко по предницата ми е добре.
Последна промяна от HukuTyY на Нед 30 май 2010 19:27, променено общо 1 път.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
tdi fen написа:не са лоши гумите,но са Турски
Ако са Турски, по-добре недей си взима такива! По-добре 2-ра ръка но не и Турски! Аз патих от Турско Пирели, и не повтарям грешката! Марката си е марка, но производителя е много важен в това отношение!
-
- Автомобил:
- Двигател:
IceHeart написа:tdi fen написа:не са лоши гумите,но са Турски
Ако са Турски, по-добре недей си взима такива! По-добре 2-ра ръка но не и Турски! Аз патих от Турско Пирели, и не повтарям грешката! Марката си е марка, но производителя е много важен в това отношение!
значи ласа са турски гуми но като цена качество са идеални много здрава гума а за турското пирели тва е си е пласмаса

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
аз съм с летни Ласа , много добри и на пистата се държат доста добре
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз карам и зимата и лятото само с LASSA!Идеално съотношение цена-качество!Гумите са със здрави бордове и в това отношение са №1 за нашите дупки по пътя!Другото,е че са със силиконов протектор са и се износват сравнително бавно!Със зимната LASSA не съм закъсвал никъде до сега,"драпа" много здраво!Произвеждат се във Турция в най-големия завад за гуми в Европа,който е собственост на BRIDGESTONE -Japan!
но на мокро са като пласмасови, спазвай по голяма дистанция и спирай по от рано.
Иначе са здрави предимно за таксита демек издържат на дупки. зимните са хубави но и всичко зависи от шофера.
Иначе са здрави предимно за таксита демек издържат на дупки. зимните са хубави но и всичко зависи от шофера.
- sub4o
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: AUB 2003
Kарам вече второ лятос Ласа атракта отпред. За блозо 15000 километра не са мръднали. На сухо горе долу стават, но на мокро са жива скръб. Липсва сцепление, все едно са направени от пластмаса. Моят съвет е да се насочиш към друга марка. Аз за последен път бъркам с Ласса.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”