Отново за АВS
-
- Автомобил:
- Двигател:
Отново за АВS
колеги гледах четох но не разбрах едно нещо ; при неработещ на само един датчик на колело ABS работи ли? Днес със това се занимавах цял ден .на задно ляво колело не ми отчете съпротивление (1.15 к ома както трябва да е) гледах шибаните релета зад ел.таблото наред са (75 ома)предпазителите и те са наред.лампите до ключа за светлините и на самото табло изгасват както си му е реда след определеното време 5 10 сек.уж всичко е наред а нямам ABS. помпата след 20 натискания на педала като включа захранването почва да гъчи и изключва като нагнети 180 бара .По принцип не ми се налагало по време на спиране да сработва ABS само зимата и през ранната пролет на 2.3 пъти но един път ли два пъти беше не помня точно не сработи тогава изкарах буксите около помпата и с контактен спрей ги почистих и уж се оправи но ... затова сега пиша тук и чакам вашите мнения.Извинявам се ако съм написал глупост или не съм обяснил разбрано.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Отново за АВS
http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=vw_faq08#8.3.4 .намерих това излиза че трябвва да сменям датчика .баси 78лв за 1м кабел и 1 бобинка а иначе оригинален от Евро 07 165лв ще видим.
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
angel1223 написа:http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=vw_faq08#8.3.4 .намерих това излиза че трябвва да сменям датчика .баси 78лв за 1м кабел и 1 бобинка а иначе оригинален от Евро 07 165лв ще видим.
един съвет от мен

аз лично ще си взимам втора употреба
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблема е решен със смяна на датчика (естествено нов от 65 лв )към адмминистраторите - темата може да се заключи]Благодаря на колегите за отзивчивоста .