Идва лято...и много пътуване
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
лятото по пътя към морето няма "безопасно"
аз примерно за южното черноморие ползвам от петолъчката - през Ямбол - Елхово - Бургас. Пътя е в прилично състояние и почти няма движение, да се учуди направо човек, как всички, като с коне с капаци, минават по "царския" път и пристигат в Бургас или скапани или супер изнервени ...

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
DIABLO 666 написа:NovobranecGT написа:Определено е по-добър вариант, въпреки че там пък го има проблема със заслепяването....Не знам дали проблема е в моето зрение, но дори и когато в насрещното карат на къси пак видимостта ми е много влошена, ксеноните не ги коментирам....
ами и аз го имам този проблем и съм 100% сигурен че ми е от очите

- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
NovobranecGT написа:DIABLO 666 написа:NovobranecGT написа:Определено е по-добър вариант, въпреки че там пък го има проблема със заслепяването....Не знам дали проблема е в моето зрение, но дори и когато в насрещното карат на къси пак видимостта ми е много влошена, ксеноните не ги коментирам....
ами и аз го имам този проблем и съм 100% сигурен че ми е от очите
Абе не е от зрението ама айде... Светлината се поглъща от фаровете на отсрещните коли.. ужас голям ама и това го има... КСЕНОНИте му е майката
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:лятото по пътя към морето няма "безопасно"аз примерно за южното черноморие ползвам от петолъчката - през Ямбол - Елхово - Бургас. Пътя е в прилично състояние и почти няма движение, да се учуди направо човек, как всички, като с коне с капаци, минават по "царския" път и пристигат в Бургас или скапани или супер изнервени ...
Има нещо такова... след Чирпан към Бургас започва големия ужас....
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Да требва се кара мноо по-внимателно, оня ден едни познати, като са се връщали от Сл. бряг поради несъобразена скорост челно в некъв камион, а резултата е повече от трагичен, двата на место и единия в кома, просто е ужасно вече, требва по-строги мерки, на всеки километър полицай, и яко глоби, иначе до 2050 нема останем Българи
- milkinis
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Идва лято...и много пътуване
batmilko написа:29-годишен загина на пътя Хисаря–Пловдив
14 май 2006 / News.dir.bg
Шофьор на автомобил загина при катастрофа на пътя Хисаря –Пловдив.
В 05.30 часа на 10 километра от курортния град лек автомобил “Ситроен Саксо“, управляван от 29 годишен мъж от Пловдив, при движение с несъобразена скорост и при завой се е блъснал в крайпътно дърво, съобщиха от РДВР-Пловдив. Шофьорът на колата, който е пътувал сам, е починал на място.
преди няколко дни си ходих за 24 май и минах покрай мястото на катастрофата имаше само един полегнал дънер. С каква скорост се е движела колата за да отсече дървото не знам.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ДА и аз си обещах да пусна стрес терапията в действие...
В последно време се усещам, че карам като джигит..
Изпреварвам доста изкъсо... карам бързо...
старая се да не преча на останалите..
ама като гледам, как се изнервям, и в един момент, се усещам, как никой не ме изпреварва... мани мани..
Добре, че съм толкова див само когато съм сам... а това е рядкост...
ама поне не съм толкоз гад извънградско..
Виж градско.. съм стриктен и пазя правилата.. ама как не им давам на разни "голфаджии" да ми се врат...
нема БМВ, рейс или тир... кат са у грешка или хитреци си внимават и пазят..
Виж жена в скъпо кола.. е това не успявам да науча да отстъпи...
В последно време се усещам, че карам като джигит..
Изпреварвам доста изкъсо... карам бързо...
старая се да не преча на останалите..
ама като гледам, как се изнервям, и в един момент, се усещам, как никой не ме изпреварва... мани мани..
Добре, че съм толкова див само когато съм сам... а това е рядкост...
ама поне не съм толкоз гад извънградско..
Виж градско.. съм стриктен и пазя правилата.. ама как не им давам на разни "голфаджии" да ми се врат...
нема БМВ, рейс или тир... кат са у грешка или хитреци си внимават и пазят..
Виж жена в скъпо кола.. е това не успявам да науча да отстъпи...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”