Живея в кв. "Стрелбище" в близост до наказателния паркинг при пазара "Иван Вазов". В събота срещи неделя някой наркоман ми е откраднал задния спойлер от Голфчето 4. Спойлера беше хванат с шест нита, което ме кара да мисля, че едва ли извършителя е бил сам, понеже е нужна сила за такова вандалско откъртване. Странното е, че от две години си паркирам колата в района и до сега не е имало никакви проблеми /с изключение на обичайните одрасквания/, а улицата, където я паркирам е доста оживена.
Не ме е яд за дадените пари за спойлера, яд ме е за труда и усилията, които хвърлих, за да се направи. Всичко бях слушал да крадат, но явно вече дойде ред и на спойлерите...

Откраднаха ми спойлера
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Re: Откраднаха ми спойлера
Ама спринцовка ли намери до колата или..... 

- marto_vw
- Автомобил:
- Двигател:
Колега не се учудвай въобще...вече си вземат това което им потрябва.Станали са страшно нагли...
На мен миналия месец ми счупиха задния прозорец, но не са успяли да вземат нищо(то не че има нещо, но нали трябва да направят зулума даже и нищо да не вземат).Миналата седмица ми взеха капачките на вентилите...Бяха едни метални семпли такива и си ги харесвах много...1.50лв струваха.За кво говорим.Вземат неща на стойност 5-10лв, а ако имаш нещо по ценно в колата и е видно оставено смятай.

На мен миналия месец ми счупиха задния прозорец, но не са успяли да вземат нищо(то не че има нещо, но нали трябва да направят зулума даже и нищо да не вземат).Миналата седмица ми взеха капачките на вентилите...Бяха едни метални семпли такива и си ги харесвах много...1.50лв струваха.За кво говорим.Вземат неща на стойност 5-10лв, а ако имаш нещо по ценно в колата и е видно оставено смятай.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
То си струва една групичка да оставят един лаптоп в някоя кола и да направят засада наоколо 

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
едва ли са наркомани, по - скоро бедни съ-голфаджии които ги е ударила кризата и не им се дават пари за афтър-маркет модификации.
- jr_flex
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе аз да хвана некой такъв до моя голф ще му направя главата по-плоска от спойлер!
Иначе според мен това е дело на някой закъсал наркоман, който е действал по поръчка на някой колега-голфаджия.

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
време е цветанов да направи акция "Спойлер" с/у криминални структури повреждащи движимата собственост на гражданите
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Дошло е времето на изчистения тунинг
По-малко кичилки, по-малко поразий
Това с лаптопа е идея - съберете се една групичка, сложете лаптопа в една кола и чакайте. И да не хванете същия, се ще хванете някой като него и ще си излеете яда

Това с лаптопа е идея - съберете се една групичка, сложете лаптопа в една кола и чакайте. И да не хванете същия, се ще хванете някой като него и ще си излеете яда

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
И той после се обажда на аверите и идват на посещение до колата,след това колата тука в форума за части,или каквото е останало от нея 

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Ако може да говори са си виновни биячите 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”