Въпрос за Sprint Booster
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос за Sprint Booster
Колеги искам да ви питам за така наречените спринт бустери - някой ползва ли такъв и има ли някакъв ефект? Доколкото виждам представлява един педал за газта с някакви джаджи.Пише че с него няма забавяне в реакцията на автомобила при подаване на газ.Благодаря предварително.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Re: Въпрос за Sprint Booster
Toва чел ли си го?
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От тези коментари ми звучи като пълен ташак спринт бустера 

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Не бъдете егоисти и двамата,опишете с два реда как работи и за/против устройството. 

- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://pitstopshop.eu/product_info.php? ... ts_id=6881 Ето това е. Аз питах за устройството, понеже вече имам чип и се зачудих дали ако сложа и такава джаджа ще се промени нещо. 

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
SPRINT BOOSTER помага на всеки автомобил да ускори бързо от стартова позиция!!! Лесен за монтаж на най-различни бензинови и дизелови автомобили с помощта на оригинални елементи. Със SPRINT BOOSTER забавянето, причинено от електронната газ, напълно отпада, и ускорение на автомобила драстично се подобрява. Командата за ускоряване директно се предава към електронния блок. Елиминира се 1-2 секундното забавяне при подаване на внезапна газ. Изключително лесен монтаж, 10-15 мин.
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dead man написа:SPRINT BOOSTER помага на всеки автомобил да ускори бързо от стартова позиция!!! Лесен за монтаж на най-различни бензинови и дизелови автомобили с помощта на оригинални елементи. Със SPRINT BOOSTER забавянето, причинено от електронната газ, напълно отпада, и ускорение на автомобила драстично се подобрява. Командата за ускоряване директно се предава към електронния блок. Елиминира се 1-2 секундното забавяне при подаване на внезапна газ. Изключително лесен монтаж, 10-15 мин.
И аз го прочетох това, много ме заинтригува, но от това което виждам никой във форума не може да сподели пряко впечатление от този продукт (явно никой не ползва такова). Целта ми беше да се изкаже някой сложил спринт бустер! Защото всички знаем колко са добри рекламните кампании, които може да са прах в очите. Реално погледнато може да е опасно за автомобила. Надявам се да сте ме разбрали

- Sanq_Belov
- Автомобил:
- Двигател:
И на мен ми е интересно дали има някакъв ефект тая джаджа. Баща ми иска да слага на неговата кола такова и ако някой има личен опит с такова и го сподели ще съм благодарен!
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
И аз имам интерес към това.
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
пичове не, че нещо, ама това от снимката е 1:1 с педала на газта на вектра Ц дти, или ,може би тя го има заводско 

- VRPerformance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето тук също се дискотира
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 2#p2258312

-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
VRPerformance написа:за мен и двете са едно и също,работещи с лъжене на различни сензори,в случая това е педала на газта,който знаем че е потенциометър и при определено изместване отговаря на определени проценти,като натиснат докрай знаем че е 100%,този спринт бустер модулира сигнала и го измества с определени проценти,тоест при натиснат педал да кажем 1см преди спринт бустер процентите които компа е разпознавал са 20%,след спринт бустер същото това състояние на педала няма да е 20% а ще е да кажем 30% или повече в зависимост как е нагласен този бустер...тоест ви създава една илюзия че колата върви повече,а то просто ''натиска'' педала на газта малко повечко вместо вас,повишаване на мощност няма как да има с този бустер защото така или иначе не се променя нищо както би го променил някой тунер със софтуерна намеса...
Някъде бях чел че наистина работи на този принцип ... все пак да стане ясно и на колегите .
- VRPerformance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
еми то е логично,достатъчно е да знаеш за какво е поставен потенциометъра на педала на газта 

- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
VRPerformance написа:еми то е логично,достатъчно е да знаеш за какво е поставен потенциометъра на педала на газта
на горе споменатата вектра, 4- винта са с възможност за регулиране и измества цялата платка , и се постига подобен минимален ефект. Правил съм го на 3 такива