Vw Vento - Трудно палене и на бензин и на газ !
-
vwVento1.6GL
- Автомобил:
- Двигател:
Vw Vento - Трудно палене и на бензин и на газ !
Здравейте , колеги. От известно време колата ми пали много трудно , върти по 10-15 секунди и я запали , я не! Няма значение дали двигатела е топъл или е студен на бензин ли е или на газ пали трудно , а понякога не пали и се налага да я бутам. Ако някой е запознат с тези проблеми , моля да помага , че несе трае така.
Последна промяна от vwVento1.6GL на Пон 31 май 2010 19:49, променено общо 1 път.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Vw Vento - ТРУДНО ПАЛЕНЕ И НА БЕНЗИН И НА ГАЗ !
Колега,главните букви са ВИКАНЕ !!!!

- qNkOo
- Автомобил:
- Двигател:
Ако като завърти стартера лампичките изгасят (за маслото, акумулатора...),
значи губи контакт, което пък значи, че ти е прецакан клемореда. Има много
писано. Търси.
значи губи контакт, което пък значи, че ти е прецакан клемореда. Има много
писано. Търси.

-
vwVento1.6GL
- Автомобил:
- Двигател:
Не не гаснат върти си без проблем , но не пали..... мен ме съмнява да неби горивната смес да е прекалено бедна или богата та затова да непали моля компетентните по въпроса помагайте.
Re: Vw Vento - Трудно палене и на бензин и на газ !
Драги колеги имах същия проблем при който колата ми Golf3 1.6ABU палеше трудно при загрял двигател на газ или бензин.Смених всичко по изпарителя но проблема остана и накрая реших, че е от релето, което прекъсва инжектора и газовия клапан. В крайна сметка се оказах прав със смяната на релето.Колата сега пали студена и топла всеки път. Дано да помогна и на други с този проблем.

-
vwVento1.6GL
- Автомобил:
- Двигател:
petar 67 написа:Драги колеги имах същия проблем при който колата ми Golf3 1.6ABU палеше трудно при загрял двигател на газ или бензин.Смених всичко по изпарителя но проблема остана и накрая реших, че е от релето, което прекъсва инжектора и газовия клапан. В крайна сметка се оказах прав със смяната на релето.Колата сега пали студена и топла всеки път. Дано да помогна и на други с този проблем.![]()
![]()
Колега дай малко инфо за въпросното реле мога ли да си намеря и да го сменя или трябва да ходя при майсторите,които са ми слагали газовото?
-
vwVento1.6GL
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги проблема е решен , оказа се че клапана на изпаритела е задържал сега е сменен и пали от раз! Благодаря на колегата petar 67 че ме насочи г/д към проблема.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”