да и аз го чух, тия не са добре!
ние имаме много малко апартаментче и е доста топло, за цяла година имахме само 200 лв сметка и беше изключително топло, може би от всички страни има съседи и се топлим взаимно
иначе тва с парното е някакво издевателство и знам какво е да имаш задължения към тия нещастници да пукнат дано всички в тая пуста топлофикация, щото в стария апартамент който беше огромен хамбар в центъра имахме огромни суми на месец, към 800 лева някъде си спомянм на месец (разбира се няколко хиляди се натрупваха всяка зима и заплахи, писма

) ама добре че го продадохме и хич не ни дреме за топлофикацията
а пък да дигат, като всички спрат да ги ползват тия простотии и минат на климатици или още нещо - ще фалират и край с джакузитата и масажните столове по кабинетите

аа да забравих да вметна, сигурно ще стана досаден, ама няма как

в моя любим беларус нямат такива неща като кожодерите от топлофикацията, всичко е на газ и струва буквално стотинки. аз там да се гасят лампите за икономия като те няма в стаята не видях, за парно пък никой не се притеснява, вода също стотинки - всеки ден си пълних голяма вана, басейн на двора, миене на колите с маркуч от чешмата и поливане на ливадата и тн, водата без пари. всичко им е без пари, да го таковам тъпия евросъюз бе