Акт за счупено предно стъкло
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Акт за счупено предно стъкло
така ден след като пуснах темата,ако може някой да ми каже как да си сменя предното стъкло днеска вече уцелих бонуса, някой има ли представа колко пари е акт-а и взимат ли точки,защото барабар с него за да ми простят за гражданската че била валидна от утре ми написаха и за червен светофар там 50 лева и 8 точки..
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Акт за счупено предно стъкло

Колега,чакай сега,като ти е валидна утре,защо си тръгнал днес да караш,а относно стъклото,той счупено ли е,или само пукнато

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
За стъклото са можели да ти спрат автомобила от движение!
Нямам представа колко е глобата!
.. защото предишната ми беше до първи на разсрочено обаче беше към булстрад, и направих към лев инс днеска обаче хуй не иска да ми го напави с задна дата... и ми го направи за утре и е го хапнах хуя заради глупавия светофар на около връстното посока костинброд защото там докато завиеш и да изчакаш дебилите от насрещното винаги ще светне жълто,тва КАТ са си некви монополисти така си рпавят закона че да си взимат кеш парата и така,мисял да обжалвам за това че няма секундарник аз да не съм врачка да предвиждам кога ще светне жълто ?
К.Одаджийски написа:За стъклото са можели да ти спрат автомобила от движение!
правилно го каза можеЛО сега вече не е така

друг е въпроса,че въобще не ми се представи направо ми виак предпоалгм знаеш за кво те спираме...ама ако тръгна да се заяждам после колко ще го отнасям... като ме види
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
И за тъмни предни стъкла можеше да се спира автомобила от движение, сега вече само акт се пише.
ABSOLUT написа:И за тъмни предни стъкла можеше да се спира автомобила от движение, сега вече само акт се пише.
може ли да ми дадеш изватка от някой закон.
питам информативно,не се заяждам.
щото ако е само акт мога да си го позволя да карам с тъмни стъкла,ама пак да ме спират от движение неща.

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
A kaви са санкциите
Глоба? Tочки?

- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Ами извадка не мога да ти дам, но ще ти разкажа какво ми се случи:
аз съм с тъмни стъкла отпред и ме спря катаджията на Орлов мост. Ама директно за стъклата, защото аз докато спра и вече ги бях свалил до долу, а той първото нещо което искаше е да вдигна леко стъклото и почна да чопли с нокът да усети дали е фолио.
Като видя че е фолио, веднага ме "покани" в кабинката да ми пише акт и той самия ми каза, че вече се пишело акт и не се спира амтомобила от движение, защото аз не знаех и веднага започнах да се кахъря и да се правя на луд, че колата ми трябва, да не ми я спира и т.н.
В края на краищата и акт не ми написа, поговорихме си човешки и минах само с фиш за 20лв. за неправилно престрояване
Та за това така твърдя, според мене е някаква новоприета наредба на МВР, с каквато между впрочем и въведоха забраната преди десетина години.
Аз го питах колко е акто и точките, ама той не знаеше и нали минах с фиш, не съм получил наказателно постановление за да ви кажа колко са.
аз съм с тъмни стъкла отпред и ме спря катаджията на Орлов мост. Ама директно за стъклата, защото аз докато спра и вече ги бях свалил до долу, а той първото нещо което искаше е да вдигна леко стъклото и почна да чопли с нокът да усети дали е фолио.
Като видя че е фолио, веднага ме "покани" в кабинката да ми пише акт и той самия ми каза, че вече се пишело акт и не се спира амтомобила от движение, защото аз не знаех и веднага започнах да се кахъря и да се правя на луд, че колата ми трябва, да не ми я спира и т.н.
В края на краищата и акт не ми написа, поговорихме си човешки и минах само с фиш за 20лв. за неправилно престрояване

Та за това така твърдя, според мене е някаква новоприета наредба на МВР, с каквато между впрочем и въведоха забраната преди десетина години.
Аз го питах колко е акто и точките, ама той не знаеше и нали минах с фиш, не съм получил наказателно постановление за да ви кажа колко са.
- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
За пукнат прозорец глобата е 200-300 лв (точки нямам представа 10 ли не помня)поне така ми каза един чичко полицай за моя преди няколко месеца и директно ти спират колата от движение с едни червени лепенчици и после от КАТ отиваш да си я вземеш и там плащаш май...веднаха отиди го смени...
Иначе са ти писали фиш и са били доста благосклонни към тебе,за светофара
Успех колега
Иначе са ти писали фиш и са били доста благосклонни към тебе,за светофара

Успех колега

Bubetooo написа:За пукнат прозорец глобата е 200-300 лв (точки нямам представа 10 ли не помня)поне така ми каза един чичко полицай за моя преди няколко месеца и директно ти спират колата от движение с едни червени лепенчици и после от КАТ отиваш да си я вземеш и там плащаш май...веднаха отиди го смени...
Иначе са ти писали фиш и са били доста благосклонни към тебе,за светофара![]()
Успех колега
чичкото само е искал да те наплаши навсякъде в нета гледам салгат 20-30 лева

- offside
- Автомобил: Passat B5 1997
- Двигател: 1.8 20v ADR
Колега виж хубаво какво точно пише в акта за ГО-то! Ако пише просто че си бил без гражданска отговорност , отиваш и си показваш полицата и няма да имаш проблеми (така вече 3-ма приятели минават в кат като ГО-то е с дата на сключване съвпадаща с датата на акта). Дано си писал възражение на акта за червеното (винаги се пише че се изтегляш от кръстовището на жълто) тогава по лесно ще можеш да обжалваш после.
Успех и дано накрая всичко мине по леко!
Успех и дано накрая всичко мине по леко!
За ГО няма да мине номера така, акта си е от днес, пък полицата влиза в сила от 00.00, демек от утре., и винаги ги правят така, със задна дата не става!
- offside
- Автомобил: Passat B5 1997
- Двигател: 1.8 20v ADR
ivo_555 написа:За ГО няма да мине номера така, акта си е от днес, пък полицата влиза в сила от 00.00, демек от утре., и винаги ги правят така, със задна дата не става!
Минава минава. Лично 3-ма приятели минаха така. Пичовете така малко бяха позабравили да си сключат застраховките на време и ги пипнаха и съответно писаха акт. Веднага беш към застраховател да им напшат полицата (точно така както казваш с днешна дата и почваща от 00 часа на следващият ден) и със акта и полицата в кат, наказанието беше 20лв за неносене на документи. И това става по различно време на годината , тоест не е единичен случай за примерно в един ден и просто да са попаднали на някой заблуден служител.
Явно всички са заблудени
, то хубаво че минава , ама недай си боже стане нещо, тогава дали ще мине?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”