Преди два месеца си купих Golf II GTD. За тези два месеца съм долял 4л. масло, доста ми се струва.Колата не пуши и за това мисля, че не е възможно да го гори, но под нея винаги има капки масло не са много но тече. Не е от картера, защото е здрав, гарнитурата и пропката също не пускат. Маслото тече някъде от горе има някакъв маркуч, които ходи към картера по него се стича май. Под капака е претъпкано и не мога да видя от къде точно идва.
От къде може да е, доста малсо изтича, ако някой е имал подобен проблем нека каже.
Предварително благодаря за вниманието.
Голям проблем: тече много масло!
- _DIESEL_POWER_
- Автомобил: Golf GTI
- Двигател: 300++hp
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голям проблем: тече много масло!
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 16:54, променено общо 1 път.
- _DIESEL_POWER_
-
- Автомобил:
- Двигател:
- _DIESEL_POWER_
Ами вифях ги тез датчици ама май не е от тях. Поне масло не се вижда.
Някаде от задната част на двигателя тече май. А сега като се застуси повече тече.Не знам какво да правя.Сериозен проблем си е повече от литър на месец изтича.Маркуча дето минава отзад май е за смияна, или гарнитура, или семеринг де да знам. Гадна пработа. Ако някой се сеща за друга възмойност нека пише.
Благодаря!
Някаде от задната част на двигателя тече май. А сега като се застуси повече тече.Не знам какво да правя.Сериозен проблем си е повече от литър на месец изтича.Маркуча дето минава отзад май е за смияна, или гарнитура, или семеринг де да знам. Гадна пработа. Ако някой се сеща за друга възмойност нека пише.
Благодаря!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”