изграждам си представа за квартал Витоша и Бояна

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
valsn
Автомобил:
Двигател:

Re: изграждам си представа за квартал Витоша и Бояна

Мнениеот valsn » Сря 21 яну 2009 14:31

"Витоша" е киша до шия. Няма къде, ама НЯМА , къде да се паркира! И продължава да се презастроява -затова май разумното е по далече от там.
"Бояна"-всички я знаят, борчета -вече бизнесмени де, изнервени стари "боянчани" , през зимата 4х4,раздути цени на имотите, така че и от там май по далечко.
Ако питаш за този посока, май най-разумно е около бъдещото метро-"Дианабат", "Мусагеница". Долните части на "Дървеница" или виж там картата където ще минава. Ще има по добра инфраструктура.
Лично мнение разбира се!
Успех в избора!

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Re: изграждам си представа за квартал Витоша и Бояна

Мнениеот nurv » Чет 03 юни 2010 14:09

Виждам, че темата е доста старичка, но пък квартала (Витоша) става все по-актуален с ниските си цени на кв. метър. Витоша е готино място за семейство без деца и частта му около Симеоновско шосе. Живял съм и от двете страни. Това с липсата на пътища и канализация е за по-вътрешната част на квартала. Иначе това, че има доста къщи около нас, с дворове за мен е сериозен плюс. Живея в задънена улица и все пак места за паркиране винаги има ;) Газ си има. Получавам стресови състояния от "Топлофикация" и затова за мен лично е плюс, че липсват наоколо.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”