От Б3 на Б4 ? Или...?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Re: От Б3 на Б4 ? Или...?

Мнениеот Winner25 » Чет 03 юни 2010 17:52

Гергин написа:Целта на "спорът" е да се роди истината. Радвам се, че мислиш така.
Аз не съм карал японска кола, но работех в фирма за автосервизно оборудване.
Като към нея имаше сервиз. Ми да ти кажа най много се правеха френски коли. После аудита и то все по новите :lol: , италянски, мерцедес , голфове и най, най малко влизаха японски и то за смешни работи. Наистина това не е обективна представа, но и инструментът който се продаваше показваше същото.
Може би има голямо значение и качеството на автърмаркет частите, но това съм видял. За ръжда не говоря. :lol:

Това със сервизите не е много показателно. Аз ако се покажа на терасата мога да преброя поне 5 пасата б3/б4 и нито една мазда :да:
Иначе може и да са здрави не отричам :)

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Чет 03 юни 2010 18:24

Winner25 написа:
Гергин написа:Целта на "спорът" е да се роди истината. Радвам се, че мислиш така.
Аз не съм карал японска кола, но работех в фирма за автосервизно оборудване.
Като към нея имаше сервиз. Ми да ти кажа най много се правеха френски коли. После аудита и то все по новите :lol: , италянски, мерцедес , голфове и най, най малко влизаха японски и то за смешни работи. Наистина това не е обективна представа, но и инструментът който се продаваше показваше същото.
Може би има голямо значение и качеството на автърмаркет частите, но това съм видял. За ръжда не говоря. :lol:

Това със сервизите не е много показателно. Аз ако се покажа на терасата мога да преброя поне 5 пасата б3/б4 и нито една мазда :да:
Иначе може и да са здрави не отричам :)

E то калабалъка нищо не значи.Аз тука само мойта Б3-ка виждам и много Мазди :)Четох доста мнения по форуми,както и форума на Мазда и в интернет и мисля че ще е 626,освен ако не ми щукне друго.И за Митсубиши Каризма си мислех ама нещо не ми е нравят двигателите им GDI,а са масови като гледам...

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Чет 03 юни 2010 18:45

От Митсубиши можеш да погледнеш Галант '96 2.0 V6 (като този) :да:, води се за едно от най-добрите и надежни съчетания при митсу от тези години. Каризма се сглобява в Испания.

Потребителски аватар
Nikolai Roev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nikolai Roev » Чет 03 юни 2010 19:38

Айде сега пъй Б3 излезе няй-развалящия се автомобил майко мила...А професоре аз защо не съм пипал нищо по окачванията и климатика??? Май много говориш за ментаци ми ти като си слагаш само такива как няма да ти се троши колата то е логично...има теми за голф2 и пасат2 там хората пишат кой какво е сменил прочети и тогава коментирай...Японският маняк който пише в форума на VW :lol:

Потребителски аватар
fena_vd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fena_vd » Чет 03 юни 2010 22:22

Колега хич и не го мисли, имал съм Б3 седан сега имам Б4 комби. За мен лично са почти еднакви, обслужването е на същата цена. Според мен ако имаш възможност най добре си купи по нов Б5. По нова по малко разходи повече сигурност и екстри по добре. Няма смисъл да влагаш в обречена кауза. Аз лично ако успея да продам моя Б4 ще си купя Б5,5. Прогреса е хубаво нещо колеги, и не ме убеждавайте че по новото не е по хубаво. И още нещо по повод споровете ви. Имал съм мазда и мисля че са много здрави и надеждни действително са по скъпи за подръжка но са и по здрави. Пасата просто е по голям и удобен лично за мен, освен това е по масов в страната съответно има кой да го ремонтира, а и по лесно се намират по специални части втора ръка.

Върни се в “Passat”