здравейте колеги
въпросат ми е някой от вас знае ли дали има кабели който не влизат във бушониерата , защото при мен има 4 5 кабела който не влизат никаде на един му намерих мястото ( не ми светеха копчетата за задните ел. стукла и като го включих си тръгнаха ) , но климатика ми прави мизерии и си мисля ,че някой от тези кабели ми прави мизерия
за сажаление обаче няма с какво да ги снимам ако може най от вас да ми даде някаква схема кой кабел къде трябва да отива ще съм мн благодарен.

въпрос относно инсталацията на голф 3 2Е
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: въпрос относно инсталацията на голф 3 2Е
А,ще споделиш ли какви точно мизерии ти прави климатика,за да ти кажа къде какво да дириш като възможен проблем по тоците 

- Nio4ak
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос относно инсталацията на голф 3 2Е
Birdman написа:http://a2resource.com/electrical/CE2.html
и аз го намерих това колега но тук няма тези допалнителните дето седят над бушониерата.
zfa159 написа:А,ще споделиш ли какви точно мизерии ти прави климатика,за да ти кажа къде какво да дириш като възможен проблем по тоците
ами вдигат ми се оборотите до 1600 2000 падат после пак се вдигат и така , за това си мисля че някой кабели не са си на мястото за един съм на 99% но не смея да го включвам без да съм на 100% да не се запаля някъде
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”