Мисля да се преместя преди да почне световното
п.п.
Тва било обединението на Евроком и Кейбълтел.

). Ако имаш 50 лв на месец излишни, щото толкова струва HD пакета и още няква сума беше еднократна за приемника, се пускай по течението и ше събереш махалата 
LILO&STICH написа:имаме ли хора ползващи услугите им?
Мисля да се преместя преди да почне световното
п.п.
Тва било обединението на Евроком и Кейбълтел.
Без туй това и техническата им подръжка,хич я няма 
) ,но на цена от 45 кинтоци
и,ако сключиш 1-шен договор,плащаш приемника на цена от 90кинтоци
.Все пак се мести само картата в цялата игра
.От 1 приемник,на друг 
LILO&STICH написа:хопла,
днес минах да попитам подробно
Пакет трипъл плей -40 кинтоци на 20МБ които ползвам и вмомента(Енигма,аз съм си супер доволен отвсичко,незнам на теб кво не са ти предоставили) ,но на цена от 45 кинтоци
![]()
За да гледаш HD(което верно е смешно за канала) отиваш на сума от 65кинтоци с всичките цифрофи+10-е им "HD" -aи,ако сключиш 1-шен договор,плащаш приемника на цена от 90кинтоци
![]()
При 2-шен договор,плащаш цена от 40 кинтоциСмешна работа
Мисля да си поръчам от познати HD приемник и да го връзвам вместо цифровия.Все пак се мести само картата в цялата игра
.От 1 приемник,на друг
То не съм само аз така,въпроса е,защо си спряха форума,ами аз да отговоря,защото толкова оплакавания и закани относоха,може да се каже от цяла България,че чак се стигна да се показват нагледни форми за попълване до КЗП,за този отвратителен нет.Поради тези причини,затвориха форума
От 2години сме клиенти,но проблемите започнах преди 4 месеца и продължават в момента,тествах скороста им,с 2 компютъра и един лапптоп,разкачам кабела като гламав и вързвам комп след комп,всичките отчитат под 1мегабит скорост от 20 по договор.Звъниш на подръжка и ни техници ни дявол,никой нете такова за нищо.Е аз не съм длъжен да ги издържам 
.Явно малко ги тормозите 

anndroo написа:Истината е DM800 HD колеги ако искате нещо истинско (все пак с това се занимавам )всеки ден гледам телевизия в магазина ни която и програма си поискам в HD формат

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта