radi_nrj написа:GVG написа:Колега, тя не е една. В обявата пише, че са внесени общо 14 бр.
Дай линк да купя 2Мирише ми на рентакари на по половин милион КМ.
двуврат рент-а-кар е рядкост

radi_nrj написа:GVG написа:Колега, тя не е една. В обявата пише, че са внесени общо 14 бр.
Дай линк да купя 2Мирише ми на рентакари на по половин милион КМ.
radi_nrj написа:...Мирише ми на рентакари на по половин милион КМ.
AmW написа:Да чистиш автопарка на 8000км ми идва малко...![]()
Доста форми освен Herz поддържат нови автопаркове.
Не са на по 300км но са нови коли.
Ljubon написа:radi_nrj написа:...Мирише ми на рентакари на по половин милион КМ.
Няма рентакари дори и на 50 хиляди км. и по-стари от 2 години. Няколко пъти съм рентвал от ниския клас "compact car" и винаги са били нови - от 500км. до максимум 8000км. Гледал съм и паркинга им - всички коли са нови. Явно много бързо ги махат като понавъртят малко километри. Само в БГ може да има рентакар на 500 хиляди и то на някоя фирма Едноличен търговец. При Hertz и другите - не.
mladvampirTDI написа:Ljubon написа:[quote="
eng написа:Човек, членуваш във фау ве форума, откажи ги от това безумие.Некво поло е 10000000000 пъти по-добре.Наистина и цената е яко подвеждаща.В крайна сметка каквото решат младите да взимат със здраве да го карат
mladvampirTDI написа:Колега, рент-а-кар компаниите поправят километрите заради техни си изисквания. Не е за да те мамят, всичко го знаят, просто имаше някаква причина, ама не се сещам. Това в нормалните страни.... Това, че ти пише 2000 - 3000 км. не е това което си мислиш.....
Ljubon написа:Що се отнася до офертата за Рената, то нека някой все пак ги види и да изкаже реално мнение, всичко друго са празни приказки.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта