Тръгнах за прегледа на газовата и ми откриха, че изпуска пълначката. Бързах и понеже е на неудобно място за смяна и беше кално, отидох при газаджията на бетоновия възел на Дървенишкия път. Беше много близо до пункта за прегледи.
" ГАЗ ДОКТОР" мисля, че се казва сервиза, малко навътре преди възела. Един майстор с главно "М", Три пъти си промени цената за смяна. Говоря само цена за работа!!! Първо 5лв. => 6лв. => 10лв., че много заяла. И 22лв. за самата пълначка Меко казано, нагъл.
Викам си, я да видя до къде ще стигне, и го питам за евро сондата дето трябвало да се слага от догодина задължително. Е като се почна да се обяснява

То не бяха 150лв., па 80лв. па незнам какво. Ма къде била бутилката, ама мойта била кръгла и минимум 35лв. работа. И вика: я да видя, ооооо. Ми то крана бил отдолу я си сложи минимум 50лв. Ма то можело и да се закучи, ако било със силикон омазано, та можело и повече да трябва за работа

Мъж на 50г. и не го е срам да лъже и маже и да се обяснява като ..... Най тъпото е, че мислех да му дам 10лв. без тоя цирк на дребно.
Които не вярва да отиде при него.
Иначе заверих паспорта.