Голф 4 -Дисплей FIS
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Re: Голф 4 -Дисплей FIS
Малко по-нагоре сме ти ги написали.
- kat007
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU
-
jorove
- Автомобил:
- Двигател:
Half FIS превод
Колеги, някой знае ли къде да открия превода на всички надписи,които излизат при подаване на контакт, колата е голф4 4 1,6 16в 105 кончета 2001година ноември месец, с half FIS
- vnkostadinov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Half FIS превод
jorove написа:Колеги, някой знае ли къде да открия превода на всички надписи,които излизат при подаване на контакт, колата е голф4 4 1,6 16в 105 кончета 2001година ноември месец, с half FIS
не е ли по-добре да си смениш езика. аз така бях на италиански, но вече ми показва на английски
но като цяло аз до сега съм виждал: съобщение за гориво, отворен багажник, ниско ниво на масло в картера, като всяко едно съобщение е съпровождано със съответната лампичка и според мене няка как да се объркаш за к'о иде реч. скоро мисля да проверя дали ще ми изпищи и за течност за чистачки
jorove написа:Колеги, някой знае ли къде да открия превода на всички надписи,които излизат при подаване на контакт, колата е голф4 4 1,6 16в 105 кончета 2001година ноември месец, с half FIS
На твоя борд компютър показва ли колко километра още можеш да изминеш с останалото гориво или я няма тази опция
-
jorove
- Автомобил:
- Двигател:
BsLek написа:jorove написа:Колеги, някой знае ли къде да открия превода на всички надписи,които излизат при подаване на контакт, колата е голф4 4 1,6 16в 105 кончета 2001година ноември месец, с half FIS
На твоя борд компютър показва ли колко километра още можеш да изминеш с останалото гориво или я няма тази опция
Да показва, така я взех колата и показва
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
BsLek написа:
Това го има на таблата Immo III, ако си с II, няма да го подкараш, щото го няма заложено.
Визуално двата модела се различават по това къде се намира контролата на имобилайзера. Ако е в оборотомера си с II, ако е в километража - III.
И да го нямаш не съжалявай твърде. Не е кой знае каква екстра.
pedalchobaba написа: Не е кой знае каква екстра.
Според мен е уникалнаекстра, личнона мен ми е много полезна
-
jeli vw
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги,искам да попитам става ли бордкомпютъра от Голф 4 на ауди а3 1.9тди 99г ? че моят е развален и само червено свети,нищо не показва ?
morfei1 написа:pedalchobaba написа: Не е кой знае каква екстра.
Според мен е уникалнаекстра, личнона мен ми е много полезна
Отчита ли вярно?
Здравейте колеги,искам да попитам защо ми излизат само черти за температурата на борд компютъра колата е 1.8Т 98г. Golf4
А аз искам да питам , на място колко трябва да показва ,на мен ми показва около 2,5 при уш 90 градуса
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
krasi провери да ли е закачен датчика за външна температура-мисля е на предна лява решетка долу.
BsLek за моментния разход ли питаш? Прекалено висок ми се вижда но нека някой със същия двигател да каже.
BsLek за моментния разход ли питаш? Прекалено висок ми се вижда но нека някой със същия двигател да каже.
Да за моментния ,понякога когато карам или паркирам примерно правя 1 маневра на зад и поглеждам пише 10,5 нещо от сорта ,и като изкюча от скорост остава същия разход на таблото
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Не правиш разлика между моментен и среден разход или греша?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”