Винаги съм сматял, че лайстните са голямата тъпория...като не ги сложат неможе...
дали ще ми е одрана лайнстата или вратата все тая...все е одрано. Един светъл ден в който се видя в пари и време.....ще ги разкарам всичките от мойта тройка. Другото е че специално на моята тройка...са накривени един такива...все пак на 18 години кола кой знае колко пъти са натисикани.
Така че мен ако питате.....както казват хАмериканците 'I like them shaved'
Изглаждане на брони на г4
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Изглаждане на брони на г4
ето при мен какво се получи - само че на пасат
междувременно боядисах дръжките, огледалата, и лайстните на вратите
скоро трябва да правя и задната броня по същия начин
поздрави
междувременно боядисах дръжките, огледалата, и лайстните на вратите
скоро трябва да правя и задната броня по същия начин
поздрави
- dj_runner
- Автомобил:
- Двигател:
после , цялата броня ли се боядисва или само китосаната лайстна ?
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Станало е повече от добре
Дай снимки и на ласните и дръжките да видим как са станали 

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
цялата броня се боядисва
ето и малко странични снимки с боядисаните дръжки и лайстни
по принцип искам да махам дръжките и лайстните (по нататака ако има лев излишен) ама на тоя етап реших да им ударя една боя че дръжките отгоре имаха ламаринки такива а лайстните бяха черни
ето и малко странични снимки с боядисаните дръжки и лайстни
по принцип искам да махам дръжките и лайстните (по нататака ако има лев излишен) ама на тоя етап реших да им ударя една боя че дръжките отгоре имаха ламаринки такива а лайстните бяха черни
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Много хубав и изчистен е станал пасата БРАВО 

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Добре е станал пасата , но мене ме притеснява малко предната броня ... Гледма , че на предната броня си слагал само влакнест кит - Не е много за предпочитане !!! На този кит му не е там мястото !
Надявамсе да не стане гаф с бронята след време .
Още веднъж "добре е станало" . Като доиде време за задната броня , не слагай влакнест ...
Успех
Надявамсе да не стане гаф с бронята след време .
Още веднъж "добре е станало" . Като доиде време за задната броня , не слагай влакнест ...
Успех

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не е само влакнест - има и стъклопласт 2 пласта горе доло .фен съм на влакнестия защото става много здраво общо взето.аз съм аджемия дето се вика - процедурата я правя за първи път и се уча в движение, но я правя с мерак и се вманиачавам много . между отделните пластове кит шкурих, измивах бронята, обезмаслявах и следващ пласт+ съхнене 1 ден ... а като гледам бояджията как я запука там да я дооформи-ни да махне прахоляка от шкуренето,нито да обезмасли нещо... викам му човек що така бе ще хване ли тоя кит така , а той ми вика аз ако взема да обезмаслявам и да се вманиачавам като теб ще умра гладен 
ползвах влакнест кит защото уж е по здрав , в последствие разбрах че на боди кита бил супер зле. над влакнестия ползвах на новол кит за брони, а най отгоре бояджията я е довършвал с един бял кит - не си правих труда да видя какъв е,но по неговите думи бил много добър.
та сподели какъв кит да ползвам за задната ? имай в предвид че отива много кит
между другото бронята има една кофти забележка - от едната страна боята е дръпната навътре - явно кита или стъклопласта са се свили.обаче тая пуста забележка немога да я намеря вече - в смисъл не си личи , а като я взимах бронята в колата я видях на слънцето. добре че не се вижда ... някои ден ако я пребоядисвам бронята ще се дооправи след като знам каде е тази пуста забележка. засега мисля е добре

ползвах влакнест кит защото уж е по здрав , в последствие разбрах че на боди кита бил супер зле. над влакнестия ползвах на новол кит за брони, а най отгоре бояджията я е довършвал с един бял кит - не си правих труда да видя какъв е,но по неговите думи бил много добър.
та сподели какъв кит да ползвам за задната ? имай в предвид че отива много кит

между другото бронята има една кофти забележка - от едната страна боята е дръпната навътре - явно кита или стъклопласта са се свили.обаче тая пуста забележка немога да я намеря вече - в смисъл не си личи , а като я взимах бронята в колата я видях на слънцето. добре че не се вижда ... някои ден ако я пребоядисвам бронята ще се дооправи след като знам каде е тази пуста забележка. засега мисля е добре
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
метнах и задната . този път с влакнест кит на новол . до седмица тр. да е боядисана вече