какво мислите за марката гърнета "Dansk speed"

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

какво мислите за марката гърнета "Dansk speed"

Мнениеот buFka » Вто 30 май 2006 13:54

съжалявам, че се повтарям, но просто немога да си представя, че никой не е чувал за тази марка. Ето какво бях писал в другата тема:

---
туко що ми предложиха почти ново гърне (100км само са карани с него) "Sport ESD" на "Dansk speed". Нямам си никаква идея за какво иде реч, та ако може някой да ме светне тва качествено ли е или не....искат ми 60€ за него....било с 2 тръби на края. мене броя на тръбите не ме грее, искам колата да ми върви :D притеснява ме, че незнам дали ще пасне тва гърне при мене. пича който го продава, твърди че става за Голф 3 от 44кВ до 85кВ и мотор от 1.4 до 2.0

ето снимка в монтирано състояние:

Изображение
---

явно там последното ми питане е много незабележимо или наистина никой не я е чувал....

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 30 май 2006 20:54

Избуши или махни катализатора за да върви повече. На този куц мотор и гърне с 5 тръби да сложиш все е тая само дето юе тежи повече. Важно е от изпускателните колектори назад да нямаш съпротивление / като състезателните права тръбичка с резонасно гърне. Само дето юе хвърлиш пари за фаца.Че изглежда по-красиво спор няма.

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Вто 30 май 2006 23:12

kris11 написа:Избуши или махни катализатора ......

И като го спрат чичковците полицеин ще му съдерът гъза у немско.. ;)

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Сря 31 май 2006 6:12

ако ме спрат си еб*** мамата.....те нас от Източна Европа без да имаме видими проблеми на колата ни гледат на криво, камо ли ако имаме видим проблем

а доколкото знам, такива "тунинг" части са малко по качествени от обикновенните, затова си мислех да го взема него. абе кат гледам никой не я е чувал тая марка, та може и да се откажа...не ми се купува куче марка която да издържи 3 месеца.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”