Карам Голф 3 ГТ 1997. AFT 1.6 101коня.
Имам някакво странно виене при лек натиск на педала или понякога и в движение.От какво може да е ?
Интересува ме също какви ремъци има в мойта кола.
Какви са като характеристики и изкам да знам какво да кажа като отида в магазина.Гледах в канекс.бг че има някакви Ангренажни ремъци Клиновидни ремъци Пистови ремъцис с различна дължина,ширина,брой на зъпците.
Какъв е и Акумулатора за моята кола.
Благодаря.
Ремъци и Странно виене при лек натиск на педала
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
Re: Ремъци и Странно виене при лек натиск на педала
Виенето може да е от хлабав ремък или от ролка (лагера в нея)!
А това с какъв акумолатор си земи си дигни капака и виж
Има доста изписано във форума за тия акумолатори разрови малко в търсачката и прецени сам!
Ремъци ангренажен и пистов.
А това с какъв акумолатор си земи си дигни капака и виж

Има доста изписано във форума за тия акумолатори разрови малко в търсачката и прецени сам!
Ремъци ангренажен и пистов.
- aiptek
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
бях в един магазин за алкумулатори и продавача ми изброи над 5 алкумулатора който щяли да станат за моя Голф.Искам да знам кой е точния за мен.Попитах за това че и мисля че и сегашния ми е някакъв шано акумулатор 
А по подов ремъците там са бая видове.Като се почне от различни дължини и ширини и се стигне до брой на зъпци и тн.Идеята мие да не взема по широк или по тесен и после да стане нещо на колата

А по подов ремъците там са бая видове.Като се почне от различни дължини и ширини и се стигне до брой на зъпци и тн.Идеята мие да не взема по широк или по тесен и после да стане нещо на колата

- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
aiptek написа:бях в един магазин за алкумулатори и продавача ми изброи над 5 алкумулатора който щяли да станат за моя Голф.Искам да знам кой е точния за мен.Попитах за това че и мисля че и сегашния ми е някакъв шано акумулатор
Аз съм с акумолатор Монбат 62 Аh на 1.6 АЕЕ година и нещо няма грешка ^^
А ремъците казваш "Голф 3 ГТ 1997. AFT 1.6 101коня" и те по каталог ще ти намерят кой е за теб, другият вариант е да зенесеш старите и по тях да ти дадат нови (което е масова практика и по-сигурна) !
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”