Аре спрете се малко,оставете тея клавиатури да починат....само анкети,анкети...като те дразни не ги чети,а си търси кола в друг сайт....На мен лично ми писна!И не ми казвай тогава да не ги чета...не само мене ме дразнят! Пускате ли тото?;Пушите ли трева?;Скубете ли си веждите?;Какво закусвате,обядвате и вечеряте!!!
Кто цяло роман си е,но като се има напредвид,някои неразбираеми обяви,знам ли.Ама с тези анкети,направо незнам,да взема да пусна и аз една,примерно. Бъркате ли си в дупето докато мастурбирате ? Ето и анкетата http://www.teenproblem.net/f/viewtopic. ... c07ed532e3
Темата си е баш сериозна! На мене по тия раздели одавна вече ми е писнало от доста неща ама кво от тва. Ако почна да пиша - Неграмотни обяви, невярна информация, подвеждане на купувачите, непълни обяви, абсолютно неспазване на правилата за обявите, а за гуми джанти раздела, нямам думи изобщо. В маса обяви никой не си прави труда ДОТ да пише, ама тва да ни е проблема! Ще изтърпиме още година и половина......2012
За калъпа мислех да го кажа, ама ме достраша да не бъда обвинен в "кой си ти, че да казваш", иначе напълно подкрепям. Равен старт за всички, там е истината. Аршинът да е еднакъв и няма да има кофти и неприятни за четене обяви.
Успех в начинанието пич!
То начинание е силно казано, аз не подхващам някаква инициатива, просто питах за мнения, за да разбера аз ли се нервя за глупости или има и други като мен.
Последна промяна от stefan4o на Нед 06 юни 2010 11:03, променено общо 1 път.
Тва за аршина е супер, ама е загубена кауза да знаеш!
И аз съм се чудил как един човек като не е симпатичен на някои и има 1-2 теми в продава, хоп - син ник. Същевременно, има хора, които са си баш търговци и всички знаят за това, ама понеже за някои са пичове, няма проблеми, продават си с години, без никой да ги закача....