Централно без аларма ? Възможно ли е ?
- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
Re: Централно без аларма ? Възможно ли е ?
От третата снимка на алармата се вижда че батерията е свалена /3-те дупки на платката - там по принцип и е мястото/. Другото което се вижда е че алармата е имала блокировка на запалването и в последствие някой го е премахнал /тези зелените кабели - свързаните един за друг преди буксата/. До колко успях да видя на снимката ми се струва, че е влизало вода вътре - огледай хубаво платката
- az-emo-pi4a
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
egoist_ok написа:От третата снимка на алармата се вижда че батерията е свалена /3-те дупки на платката - там по принцип и е мястото/. Другото което се вижда е че алармата е имала блокировка на запалването и в последствие някой го е премахнал /тези зелените кабели - свързаните един за друг преди буксата/. До колко успях да видя на снимката ми се струва, че е влизало вода вътре - огледай хубаво платката
Дали ще се намери такава батерия,по принцип си работеше алармата и без нея,аз като купих колата имаше аларма,след като махнах акумулатора изчезна и разглобих алармата,а такава батерия нямаше,сигурно е побългарено и се взима дирекно ток от акумулатора и аз като го махнах ми разказах играта

- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
Недей да търсиш батерия - алармата си работи и без нея, огледай на алармата има една малка платка /това е приемника/ там да не би да има някоя спукана спойка.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”