EEE само толкова ли бе Саше не си бил достатачно обетиделен на щанда .Аз пуснах също.Мисля че не е нужно да насърчавате с точно определена сума и да давате за пример.Нека повече хора да пуснат и да пуснат толкова колкото им е на сърце или могат да си позволят все пак е благотворителност нали
Кутията за събиране на средства за благотворителната акция ще бъде на рекламния щанд на клуба по време на тунинг шоуто в Лесново този уикенд. Всички желаещи могат да дарят средства, дрехи или играчки там!
Bubetooo написа:Аз да кажа че LILO&STICH дари 5 лв на Калояново пред очите ми Браво на колегата,повече такива хора
Аз го имам и на снимка даже
Не е лошо като идея да се задействат малко по-сериозно нещата ... Времето лети. Всеки който желае да се включи по някакъв начин ще е от полза. Не е важно с колко ще се помогне.Важна е каузата и това да се подкрепяме в тези мероприятия.
Аз имам две големи чанти с дрехи,но взех,че започнах работа и няма да мога да дойда там .Ще видя кога ще имам малко време да се освободя и да ги пратя на някой от колегите.
Здравейте, скъпи колеги ! Радваме се, че ще има отново благотворителна акция. Много жалко, че няма да присъстваме. Въпреки, че не сме в БГ не означава, че сме Ви забравили или нещо подобно Веско др седмица си идва за малко и ще се свърже с някой да дадем и ние някой лев Поздрави !
Колеги,ако някой случайно има път към Крушуна и по-точно хижа Маарата да драсне едно ЛС да му предам двата сака дрехи,че съм на бачкане от 7:30 до 00:00 всеки ден и нямам време да ида до най-близкия офис на Еконт (35 км.) да ги пратя на някой.