днес хванах един крадец...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tod » Сря 31 май 2006 9:50

synchro написа:На мен пък ми откраднаха надписа "GT" дее....а мръсните копеленца!

И на мен същото, но и още други неща .... де такъв късмет :lol: аз да бях го хванал ... :don't worry :a boi de

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 31 май 2006 9:55

tyo написа:Малеее какви сте! Що не се обърнахте към органите на реда :lol:

тая грешка аз я направих:)
1.влиза краде
2.гоня го 2км с кола
3.пребивам го/счупена глава/ :oops:
4.водя го при куките и пиша обяснение 3часа
5.ходя 4 год по дела..
егати и кефа :evil:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Сря 31 май 2006 10:12

santo_trafficante написа:
tyo написа:Малеее какви сте! Що не се обърнахте към органите на реда :lol:

тая грешка аз я направих:)
1.влиза краде
2.гоня го 2км с кола
3.пребивам го/счупена глава/ :oops:
4.водя го при куките и пиша обяснение 3часа
5.ходя 4 год по дела..
егати и кефа :evil:

За съжаление престъпниците винаги са били защитени от закона, като почнем от най-високото ниво(в парламента), до най-ниските дето ти разбиват колата :evil:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 31 май 2006 10:17

а когато го пуснаха под гаранция тоя спря да се явява по делата :evil: ходя аз по дела тоя го няма :evil: правя си разследване и разбирам къде е....пак го хващам тея пак го пуснаха и на края си ги качих всички на оная работа и ги заебах да се разправят и съдят как искат няма да се занимавам с глупости!от тогава фанем ли некой бой...и го пусни да си ходи...ако иска да ходи да се оплаква при куките че си го драл :evil:

Потребителски аватар
Efri
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Efri » Сря 31 май 2006 10:32

....
хващаш го п......са, закарваш го далеч и навътре в планината - скапваш го - така че да неможе да помни, говори, ходи или пише -и си тръгваш.

Тая държава е ...... - вия си знаете.
Така се случи с едно момче - обират го, той ги намира, пребива ги, пускат жалба, прокурора се заяжда, крадците дори си признават пред съда, но, нашия човек го вкараха в затвора, измъкнахме го срещу гаранция и условна 3год.
Така че, виновни са законите ни, и тия дето ги обслужват.

Преди време ми влиза в имота крадец, аз най търпеливо го гоня - без дори да го пипам - а ония нагъл - скача ми на бой - 3 тупаника му дадох - едвам си отиде, съди ме че съм го пребил и т.н. - влачих се по съдилища - беше изнамерил лъжесвидетели - те почнаха да говорят нереални неща - и ме оправдаха. Съдята побесня от глупостите им. Пак виновен за делото бе прокурора - той се заяде.

ПРОКУРОРИТЕ СА ПЕ..РА.И В БЪЛГАРИЯ - те правят всичките глупости, пазят правата на крадеца! Пазете се от прокурорите, а не от крадците. От последните е лесно.

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Сря 31 май 2006 10:42

Само така. Бой бой. Само трябва да знаеш кога да спреш, че да не го убиеш. :twisted:

Потребителски аватар
Efri
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Efri » Сря 31 май 2006 10:48

До тоя момент разбрах че при крадеца - по ефтин ти излиза, отколкото да плащаш на адвокати и да се мъкнеш по съдилища - последните направо ти съдират всичко - по скъпо ти излиза накрая!

п.п.Лошото е че като ти падне пердето - незнаеш кога да спреш - все пак си емоционално ефектиран от случката - кражбата.
Ама не те оправдават за това твое действие - ефектиран.
А има го в закона като оправдание.

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Сря 31 май 2006 10:51

traba написа: ООООООО ЯЯЛААА ВЕЕЕЕЕ!ЗЕМИ ТЕЗИ РЕМОНТИ В ГЛАВАТАААА ЗЕМИИИИИ!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :laser
Аууу голям кеф,предполагам че повече няма да смее. :hahhihi:

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Сря 31 май 2006 10:55

Само внимавайте да не ви видят,че става лошо!
Една позната си маше магазин за злато и решава да си сложи камера!Какаво мислите вижда там??Продавачката я краде!Тя е малко луда и...отива директно при нея и започва да бие!На следващия ден оная си вади медицинско за средна телесна повреда,намира си трима свидетели,които определино са поокрасили нещата и сега вече втора година я влачат по съдилища!

Потребителски аватар
Efri
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Efri » Сря 31 май 2006 10:59

В закона се казва - че нямаш право на саморазправа - имало съд.
Те това ги пази престъпниците, а прокурорите им осветяват правата им - и те прецакват.

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Сря 31 май 2006 11:20

Да де ама ако го вкараш в мазето ( да няма свидетели) и го съдереш от бой в меките области на тялото където не остават следи няма как да докаже нищо. :twisted:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 31 май 2006 11:33

Санто, баце, свидетел си бил, няма начин ще ходиш в съда, важното е че си изпълнил гражданския си дълг :wink:
Траба, тия лапета колко големи бяха, че аз останах с впечатление, че са деца, пък да биеш деца...
Иначе подкрепям, навремето пред ИЛИенци с голфа хванах двама да крадат хромираната лайсна на дръжката на вратата, единия избяга, другия го бих....не много но изяде 2-3 шута и шамара :wink:
оттогава са ме крали, ама късмет да хвана не съм имал

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 31 май 2006 11:42

Pichagа написа:Санто, баце, свидетел си бил, няма начин ще ходиш в съда, важното е че си изпълнил гражданския си дълг :wink:
Траба, тия лапета колко големи бяха, че аз останах с впечатление, че са деца, пък да биеш деца...
Иначе подкрепям, навремето пред ИЛИенци с голфа хванах двама да крадат хромираната лайсна на дръжката на вратата, единия избяга, другия го бих....не много но изяде 2-3 шута и шамара :wink:
оттогава са ме крали, ама късмет да хвана не съм имал

тоя моя беше мой набор начи тогава е бил на29/30год..но това не пречеше да го дера:)в 1рпу му викаха линейка да го превръзват и да му саберат кратуната :evil: да писаха ме за свидетел и писах че докато съм го гонил е паднал и се е ударил:)и тогава се появил патрул и го фаналиии.. :D ехх за ИЛИенци не е требвало да го дереш тоя:)викаш пазача на паркинга и го вкарват в една стайчка и бой.. :Dпосле висаджиите си викат куки и се оправят:)

Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Roberta » Сря 31 май 2006 11:54

santo_trafficante написа:..... да писаха ме за свидетел и писах че докато съм го гонил е паднал и се е ударил:)

Няколко пъти :wink:

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Сря 31 май 2006 13:33

Много спънато момчето :wink: !

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”