Преглед на АГУ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Prodriver
- Автомобил: VW Polo VW 1300
- Двигател: AEE 1996 AB 1971
- Контакти:
Re: Преглед на АГУ
До сега винаги съм минавал фиктивно на преглед,не по мое желание естествено
Последния път им казах,че искам да ми прегледат уредбата.Отговора беше,че в момента били много заети и щом нямам проблеми с газта едва ли не да съм си ходел.Решил съм повече на тия пари да не им давам,сам ще си проверя с гъбичката връзките и ще карам без преглед 
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Prodriver написа:..и ще карам без преглед
На мен всеки път на Лукойл ми искат жълтия стикер. Иначе отказват да ми налеят
Днес минах - 20лв, книжката, лепнаха стикера и айде - по живо по здраво.
Какъв ти преглед, кви ти пет лева....
Какъв ти преглед, кви ти пет лева....
- benzino
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: mix
escrime написа:...Колега benzino, ти нямаш алтернативна горивна система - газ/метан. Проверяваш ли всяка година фабричната горивна система?
Не, но и почти никой не го прави (освен смяната на горивните филтри). Всичко е пластмаса, няма корозии. Вярно, че може да се скъса някоя тръба. Все пак алтернативните горива са в пъти по-опасни от фабричните, поради ред причини - високото налягане (пример с метан 230-250 атмосфери), експлозивност и т.н. ...
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
като с ГТП-то на колата.
можеме да я вкараме на валовете да си видиш как са ти спирачките ако желаеш.
та така и на газта,на кафето на по биричка.
можеме да я вкараме на валовете да си видиш как са ти спирачките ако желаеш.
та така и на газта,на кафето на по биричка.
-
Hristian_Aleksiev
- Автомобил:
- Двигател:
Цялата ни работа с тея прегледи си ни е типично по български. Първия път като ходих на преглед оня дет преглежда 15 минути ми търси изпарителя и не можа да го намери, че аз му го показах каде е!!! Така че са прави колегите по-добре всеки от нас един път годишно да води колата на майстор за диагностика пък дали ще минава преглед после си е отделен вапрос. Докато не се ваведе по строг контрол така ще да е за съжаление
- Stefo`o
- Автомобил:
- Двигател:
даже не ми написаха правилно модела на колата(не че изобщо видя каква е самата кола), от "поло" до "голф" има бая голяма разлика, опитах се да възразя, но отговора беше................. нямам думи.добре че си ходя при хората които ми я монтираха да си правят проверки и т.н., че ако разчиташ на тия могат да напишат, че и на "трабант" е била таз АГУ и после .... а бе нямам думи. ужас.
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
преглед не съм минавал никога , и няма да мина скоро време , ако има проблем аз сам ще се оправя(в сервиз за газови)
ама иначе защо мощука бил в багажника да имат да вземат , със и без преглед пак ше си карам
ама иначе защо мощука бил в багажника да имат да вземат , със и без преглед пак ше си карам
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sportul написа:преглед не съм минавал никога , и няма да мина скоро време , ако има проблем аз сам ще се оправя(в сервиз за газови)

Нямам преглед откакто е сложена бутилката тоест от 2007, по едно време имаше някаква акция в Пловдив за проверка на стикери ама след седмица всичко затихна, кой е луд да си гoни клиентите 

- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
Замерват под капака, около бутилката, купето и след това, се попълва паспорта лепят ми стикера на АГУ-то и 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”