Голф TDI
- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf TDI Кръгла Хела...нисъккк
Колата ми харесва и сега.От тук нататъка момента е много фин и както може колата да стане жестока може и много лошо да се у*ере,зависи от подхода на собственика.Според мене последователноста е: 9ки джанти,заигравка с веждите,изчистване на дребните но значителни за визията детайли по колата и на края боя за финализиране.До момента колата се пипа с вкус,надявам се и за напред да е така.
- npu3pak
- Автомобил: VW Passat B6 4Motion
- Двигател:
kriso_g написа:npu3pak написа:Изглежда все едно си рязал обикновенните пружини и караш с изпуснали амортесьори.
Ха![]()
да не би да стои някак на криво
Не стои криво, стои като натоварена с картофи. Какво се палиш? Радвам се, че на теб ти харесва. Не съм написал да го убием с камани, написах си мнението!
- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
npu3pak написа:kriso_g написа:npu3pak написа:Изглежда все едно си рязал обикновенните пружини и караш с изпуснали амортесьори.
Ха![]()
да не би да стои някак на криво
Не стои криво, стои като натоварена с картофи. Какво се палиш? Радвам се, че на теб ти харесва. Не съм написал да го убием с камани, написах си мнението!
не се паля,колега даже никак..със съвсем колегиален и нормален тон си пиша..

мисля,че и на теб ще ти хареса като го разкрачи с 9-ките

- maniaka
- Автомобил:
- Двигател:
T.C.T. написа:Ниска кола + български пътища + висока скорост = ???
И какво става? Имал съм такава случка и от удар на пода на колата в асфалта се сцепи предния прозорец и това беше

А иначе колата е хубава,но в момента с тези джанти не ми харесва височината и

Успех за напред и слагай по-бързо 9-те

- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти:
T.C.T. написа:Колата ми харесва и сега.От тук нататъка момента е много фин и както може колата да стане жестока може и много лошо да се у*ере,зависи от подхода на собственика.Според мене последователноста е: 9ки джанти,заигравка с веждите,изчистване на дребните но значителни за визията детайли по колата и на края боя за финализиране.До момента колата се пипа с вкус,надявам се и за напред да е така.
Абсолютно това го мисля от още преди да закупя койловерите и тези неща , преди 9ките колата няма да види друга боя , днеска само се зайграхме с неква пастичка и стана доста лъскава , преди беше буквално матирана ....Също и стъклата на фаровете пооправих малко ... Сега - събирам кинти за джанти

Относно колата и стойката , колата я карам аз , решавам колко да е ниска висока и с какви джанти , мерси за мнението приемам го , нали знаеш всяко око гледа различно ........
А колата определено не е като с рязани пружини , просто като видиш как НЕобира неравностите попътя ти става ясно за какво иде реч , а повярвайте повечето тука с койлове знаят за какво иде реч ....
Това за свалянето , ами тука 90% от голфовете са с 60/40 пружини или 40/40 , ми и аз карах с такива пружини - стойката няма нищо общо със сега ....
Това че е ниска не означава че закача навсякаде , мисля че си познавам достатачно колата за да я откарам на доста места , без да закачи , всеки ден се прибирам по черен път до нас и то доста лош - ами колата не закача никаде , могат да го потвърдят хората дето ме познават .
Уважавам мненията ви колеги , все пак ако не бяхте вие колата щеше да е може би пълна с лепенки тип 'меню' и аспуси от Илиенци ... така че приемам всяка критика от ваша страна

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Евала за колегиалното отношението.
Имам наблюдението че тук повечето хора приемат съветите които им се дават като заяждане или задължение да ги изпълнят,а те са просто изразяване на гледната точка.За това мисля и сме в този форум за чуването на всички гледни точки,защото неможе всички да казваме 'евала перфектна е колата' а всъщност да мислим друго по въпроса,но да не го казваме само защото стадото блее по един и същи начин та и ние да не се делим.
Поздрави и успех с проекта за напред.

Поздрави и успех с проекта за напред.

- maniaka
- Автомобил:
- Двигател:
Пастата и личи обаче на месечната беше много матирала
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Кирчо - голями бицепси имаш.
Пастата и се е отразила екстра - доста добре е. Трябваше отдавна да я пастираш.
Не я сваляй повече, че няма да е здравословно за колата. Така си е екстра за теб.
Поздрави и успех.

Пастата и се е отразила екстра - доста добре е. Трябваше отдавна да я пастираш.
Не я сваляй повече, че няма да е здравословно за колата. Така си е екстра за теб.
Поздрави и успех.
Доста е светнал голфака
Я кажи каква паста ползва и каква беше тя - за машинно пастиране или за ръчно

- Escap3
- Автомобил: 280hp TDI
- Двигател: 1Z
ааааа недей ни баламосва че не задира 

- judasss
- Контакти:

Чудя се какво да правя с тия мигачи че ме нервират долу
- Огито Ангелов
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT
Замени ги с такива от калниците по малки са и по няма да те дразни .Аз поне така съм го замислил

- judasss
- Контакти:
Притеснявам се че на слънчево няма да се виждат , а и да нямам проблеми с властите ? 

- Огито Ангелов
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT
Ами за властите виж не бях помислил ама като го направя ще разбера