Примигване на лампичката на ръчната спирачка
-
milenhristov
- Автомобил:
- Двигател:
оле
И аз имам сащия проблем, ама течноста за спирачки ми е на МАХ. Но тва проклето копче свети и не гасне. Даже и не мига свети си постоянно.
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това е за проблем в спирачната система! Малко ми е странно че имаш АБС само на предните ... ама както и да е! НА диагностика ако не си ходил ще те насоча че за да светне тази лампа имаш 2 проблема в АБС системата и това се води за сериозен проблем със спирачките!
Пример ( НА мен ми свети когато или нямам сигнал от два датчика, или не е закачен компютъра на абс-а или когато няма спирачна течност , или когато е дръпната ръчната)!
Ако не си ходил н адиагностика иди или ела някоя вечер да ти закача аз колата! (ако го пише горе се извинявам, ама нямам време да чета темата наново)!
Пример ( НА мен ми свети когато или нямам сигнал от два датчика, или не е закачен компютъра на абс-а или когато няма спирачна течност , или когато е дръпната ръчната)!
Ако не си ходил н адиагностика иди или ела някоя вечер да ти закача аз колата! (ако го пише горе се извинявам, ама нямам време да чета темата наново)!
Последна промяна от Koksan на Чет 06 ное 2008 13:55, променено общо 1 път.
-
Borislav Nedev
- Автомобил:
- Двигател:
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Re: Примигване на лампичката на ръчната спирачка
Тази вечер ми светна лампата но много слабо,като дръпна ръчната и светва силно.Като откача буксата на казанчето лампата изгасва.
Спирачна течност си има. Днес мих двигателя,но след това я карах и не съм забелязал да свети.Утре ще я мъча,имам и друга капачка и ще пробвам с нея.
Колата е polo 2f
едит:
Явно се беше намокрила капачката и сега няма ядове.
Колата е polo 2f
едит:
Явно се беше намокрила капачката и сега няма ядове.
Погледи за всеки случай бутончето под лоста за ръчната! При мен постояно светеше ръчната , какво ли неправих докато не открия че бутончето на ръчната ми е счупено.
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
master написа:Погледи за всеки случай бутончето под лоста за ръчната! При мен постояно светеше ръчната , какво ли неправих докато не открия че бутончето на ръчната ми е счупено.
Ако беше прочел 4ри поста по-нагоре, щеше да разбереш , че това е направено!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”