LILO&STICH написа:динари откъде ще взимате? колко е скъпо там,да предвиждам колко да обменям
Аз мисля да обменя динари на границата.Един приятел ходи на концерт в Белград на скоро и каза,че курса бил нормален.За цени не знам как е в Сърбия,едва ли е много скъпо.
Някъде четох, че цакат с курса на границата, което и според мен е нормално поведение... Току що ходих до ЦКБ и ПИБ в люлин-10 на атлантик-а, нямаха динари, смених само малко евро. Някой ако знае някое бюро с читав курс да пише...
Аз ви казах да отидете в Western Union, ама пак не ме четете
Специално офисът им на Дондуков и Раковски имаше динари, предполагам, че навсякъде ще имат. Лично съм проверявала в няколко банки и там динари не обменят.
всичко в Евра съм обърнал, в ниш ша си търя чеиндж
едит: ей сега при мене дойде един сърбин(клиент) каза, че чейнджове има навсякъде и не е проблем да се сменят евраци, а също така каза, че не лъжат. Но по-добре било да си смениш парите в Ниш, тъй като е по-далече от границата и опасността от измами е по-малка
Коллеги привет отново Мисля че е време вече да се рзберем към колко часа да се чакаме на паркинга на МЕТРО(божурище) Мисля че там е най-одачно да се съберем и да налзваме после пътя към Сърбията смятам че към 10:00 е добре,но предложете и вие Поздрави на всички и аййййййдеееее не останааа
за динари и други по-специални валути може да ходите в http://www.tavex.bg/index.php?main=5 Имат офиси в Мол Сердика и Дъ Мол. Аз каквато и валута да обменям ходя само там, защото нямат никакви комисионни