Избор на нов телефон?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Georgi.Enchev

Избор на нов телефон?

Мнениеот Georgi.Enchev » Сря 09 юни 2010 12:14

Здравейте,

Решил съм да си купя нов телефон. В момента съм с HTC Touch Diamond и като цяло не го използвам за нищо друго освен разговори и някое друго приложение. Проблемът е че не мога да си избера... знаете как е. Четеш и само се обърваш.

Колебая се между:
  • HTC HD2
  • HTC Desire
  • Motorola Milestone
  • Toshiba TG01

Най-много съм запален за HD2. Споделете мнения и впечатления. Кой телефон би бил най-надежден и удобен? Някой ако има преки впечатления към даден модел, нека ги сподели.

Поздрави!

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: Избор на нов телефон?

Мнениеот LILO&STICH » Сря 09 юни 2010 12:18

NooB написа:Здравейте,

от доста време не съм влизал в този форум и съм много назад с телефоните. В момента съм с HTC Touch Diamond ( O2 xda diamond ) и след две седмици ми изтича договора към оператора ми. Решил съм да си купя нов телефон и да преподпиша за още две години, но не мога да избера телефон. Като цяло не го използвам за нищо друго освен разговори и някое друго приложение. Проблемът е че не мога да си избера...

Колебая се между

• HTC HD2 - 130 евро
  • Nokia N97 Mini - 90 евро
  • Motorola Milestone - 90 евро
  • Toshiba TG01 - 160 евро
  • HTC Desire - 100 евро

Цените ги казвам ориентировъчно, но най-много съм запален за HD2. Споделете мнения и впечатления. Кой телефон би бил най-надежден и удобен? Съжалявам, ако темата е в грешен раздел!

Поздрави!

нещо раздела обърка!
Отделно,че тук повечето ползват нокиа mhihi

Май само си питаш :screwy

Georgi.Enchev

Мнениеот Georgi.Enchev » Сря 09 юни 2010 12:28

Питам, защото никъде не получавам адекватен отговор... Само чета ревюта и до там. Писах на няколко места, но без резултат

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 09 юни 2010 12:30

за тия дето питаш - не са телефони, а смартфони
телефон е със червена и зелена слушалка, някаква камерка и най-много радио - здраво и кораво устройство без ос и тем подбни лайна

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Сря 09 юни 2010 12:32

Щом ползващ телефона само за разговори, защо е нужно да влагаш пари в нов или ако този е тръгнал да се разваля просто си купи една Нокиа с зелено и червено копче и с другите пари иди на екскурзия. :idea:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 09 юни 2010 12:36

местя в правилния раздел

Georgi.Enchev

Мнениеот Georgi.Enchev » Сря 09 юни 2010 12:37

dermeister написа:Щом ползващ телефона само за разговори, защо е нужно да влагаш пари в нов или ако този е тръгнал да се разваля просто си купи една Нокиа с зелено и червено копче и с другите пари иди на екскурзия. :idea:

Защото договора ми изтича и ще го предподпиша. Имам право да си избера телефон и да си платя за него 90-150 евро в зависимост от телефона.

Май направих греша, че се допитах до вас :roll:

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Сря 09 юни 2010 12:49

Georgi.Enchev написа:Най-много съм запален за HD2. Споделете мнения и впечатления. Кой телефон би бил най-надежден и удобен?

Защо HD2? Desire e с Android ,малко повече RAM,има акселерометър и компас-в тунел GPSа никога няма да ти каже "няма сигнал"и е по-точен.Освен това платформата(и фирмата) Android е собственост на Google.Win Mobile лека полека си отива-точно като вин ХР.Ако пък наистина търсиш зелено/червено копче няма смисъл от инвестицията.. :roll:.Аз съм твърдо за андроидския телефон.

Последна промяна от bobocamaro на Сря 09 юни 2010 12:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 09 юни 2010 12:50

може ли да вземеш 2 хд2? :roll:

Последна промяна от LILO&STICH на Сря 09 юни 2010 12:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vwfena
Автомобил: VW passat
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот vwfena » Сря 09 юни 2010 12:50

Ако не те претеснява размера, вземи HD2 понежи си сикнал с HT,C а и този е с win а другото е с Андроид, него бих взел.

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Сря 09 юни 2010 12:57

Аз бих пробвал моторолата, интересна е. От изброените нея, иначе ако трябва да съм искрен - айфон, бих си взел втори :)

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Сря 09 юни 2010 13:00

Аз съм с ХД2 и страшно много ме кефи. Единственият недостатък е че понякога забива, все пак уиндоус си е уиндоус. Другия ми телефон е iphone и там нямам такъв проблем

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 09 юни 2010 13:03

забива защото си с фабричния ром още :wink:

Georgi.Enchev

Мнениеот Georgi.Enchev » Сря 09 юни 2010 13:10

bobocamaro написа:
Georgi.Enchev написа:Най-много съм запален за HD2. Споделете мнения и впечатления. Кой телефон би бил най-надежден и удобен?

Защо HD2? Desire e с Android ,малко повече RAM,има акселерометър и компас-в тунел GPSа никога няма да ти каже "няма сигнал"и е по-точен.Освен това платформата(и фирмата) Android е собственост на Google.Win Mobile лека полека си отива-точно като вин ХР.Ако пък наистина търсиш зелено/червено копче няма смисъл от инвестицията.. :roll:.Аз съм твърдо за андроидския телефон.

Точно заради Андроида се притеснявам. Никога не съм имал допир с такава ОС. Доколкото знам е въведена за първи път при Моторолата. ХД2 ме привлича с размерите, както и с операционната си система. Понякога е удобно да имаш интернет, навигация и други гъдели. Имал съм случай, в които съм забравил PNA-то си и съм използвал даймънда за да стигна до определено място. Може би до последно ще избирам между Desire / HD2

LILO&STICH написа:може ли да вземеш 2 хд2? :roll:

Имам право само на един телефон, а Даймънда ще го дам на баща ми и по този начин пак ще си остана с един телефон.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 09 юни 2010 13:25

сега,за феновете на андроида,мога само да им кажа,че тва е междина станция,както беше с виста на майкрософт mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”