Аз наистина повече от 190 на 4-та не съм вдигал - просто удря там прекъсвача. На равно пък - вдига 220 на 5-та, но мноооогоо бавно - то се вижда долу-горе, на 180-185 сменям на 5-та и от там до 200 е сума време. Ако има мегдан, продължава да ускорява до 220, но става само за магистрала. Общо взето над 170-180 си е мъка.
Иначе по колата е сменена генерацията само, другото си е сток. Смятах валове да слагам, но засега съм се отказал. Смятам да бодна един панелен спортен филтър и това ще е май по мотора.
е аз не споря обаче, за да вдига такива скорости, трябва скоростната кутия да е друга. Предполага, че е възможно, но пък ускорението ще му е друго. Чел съм по нет-а, че слагат от дизели кутии, които са с доста по-дълги предавки и може да се направи да вдига повече като километри, но доста по-бавно. С оригиналната кутия, на 4-та за да вдигне 220, дори и да няма ограничител, двигателя ще трябва да се развърти до към 10000 оборота което си е голям зор, за сток мотор.
madcap написа:Аз имам един познат от Чепеларе, който казва че вдигал 234 км/ч с KR-а, и си му вярвам, ама ме е страх да се возя при него, че не го слуша главата
235 по надолнище обаче съм вдигал иначе на равно над 220 е зор
Между другото какво и да е правено по КР-а, ако не са променени прадавателните числа никога, ама абсолютно никога не може да направи 220 на 4 скорост...някои колега по-горе го каза правилно. Мотора трябва да се върти на 10к rpm за да достигне такава скорост
наспамихте темата на musura
карате се за глупости.
даже се обиждате.
после въпроси защо се трият мнения?
защо няма подфорум рейсинг?
ами затова.
а защо не излезете на Божура да решите спора?
тука ще се "дърпате" до утре сутрин.
на събора в Елена се организира драг състезание.нещо много малко желаещи има да покажат "мускули" на пистата.
а тука мнооооого и всички са силни.
Уредил съм се с две видеокамери и тези дни, като измисля как да ги закрепя, ще направя някое по-яко клипче - смятам едната да я сложа да показва километража и оборотомера, а другата ще е мажду двете предни седалки и ще показва пътя напред Може и малко по улиците да покарам така, но ме е страх, заради камерите да не се надценя някъде и да се запиша (разбирай-да се разбия)