Новият VW Touareg
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Новият VW Touareg
Няма как да не са от завода.Проблема е че са кофигурирани като екстри и няма как да се добави или махне каквото и да било.
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
да нямам как... volkswagen продава коли в мобилето...
коли на служители, тест-драйв, изложбени коли по витрини...
коли на служители, тест-драйв, изложбени коли по витрини...
Vladko написа:ping23 написа:Някак си без тоя селски махагон ми харсва много повече
Това е снимка на старият Туарег
Няма значение

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Преди 15 мин. го видях пред нас новия Touareg
На живо не ми хареса изобщо 

- bobich
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBAB
dobrin написа:Вчера получих покана и днес имах удоволствието да тествам новия Touareg.
![]()
![]()
![]()
Тези иконки до голяма степен изразяват впечатлението ми от автомобила, който управлявах макар и само на кратка тестова дистанция. Конкретният автомобил беше оборудван с 3.0 TDI V6 240 ps двигател с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Stop/Start система, Blue Motion.
Висок комфорт, дори при настройка на окачването в режим Sport. Доста добро ускорение за автомобил, тежащ 2100 кг - 160 са детска игра. Невероятно добро превключване, без много замисляне (почти като DSG). Същевременно тишина и комфорт в купето, при най-меката настройка на окачването (comfort) дори сериозни неравности почти не се усещат. Stop/Start системата действа незабележимо, дори запалването е съвсем леко осезаемо, при условие, че дори не бях пуснал музика. Стартирането и потеглянето отнема времето от вдигане на крака от педала на спирачката до натискането на газта. Автоматично отваряне и затваряне на петата врата с вакуум, най-вероятно допълнителна екстра. Автоматично отваряне и затваряне на стъклата при задържане на бутона на мултифункционалния ключ, който между другото изглежда като произведение на изкуството.
Комфортен, впечатляващ, жив - такъв е за мен новият Touareg след първата ми макар и кратка среща с него.
И аз имах удоволствието направя тест драйв на такъв Таурег със същия мотор и екстри в Автотрейд Варна, Добри е описал всичко това, което и аз почувствах в теста , като мога само да допълня и разхода градско е 8.9л на 100км, което за автомобил от този клас е уникално нисъл......

ТОЯГА Е ТОВИЯ ТОАРЕГ МАХНА ЛИ СА МУ СРЕДНИЯ ДЕФЕРЕНИАЛ САМО ЕДНА СКОРОСТА КУТИЯ НОВА И МАЛКО ВИЗИЯ И Е...ТИ ЦЕНАТА
Последна промяна от brabus на Чет 19 авг 2010 18:27, променено общо 1 път.
Причина: Тук пишем с малки букви!
Причина: Тук пишем с малки букви!
- Plehi
- Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
- Двигател:
От към екстри не му липсва нищо.Има добра визия и съществуват само 10 броя в България...поне за сега.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”