Здравейте колеги!
Продава се VW GOLF 1.9 GTI TDI 110 к.с., 10.1996г., с климатроник, Юбилейно изпълнение по повод 20 години GTI, в добро състояние е. Въпроса ми е - заслужава ли си да направя бартер за моето TDI /от аватара/ и ако да, колко смятате, че си заслужава да се доплати /от мен естествено/.
VW GOLF 1.9 GTI TDI 110 к.с.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Ами тези поне в Германия почват от 3500 е. като хубавите са по 4,5к е и нагоре .
Кола мечта
Смятай ти за бартера.
Ако не е тайна колко се продава тук
С оргиналните 16ки ББС ли е ?
Кола мечта

Смятай ти за бартера.
Ако не е тайна колко се продава тук

С оргиналните 16ки ББС ли е ?
Последна промяна от L&R на Сря 31 май 2006 18:26, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 18:23, променено общо 1 път.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
L&R написа:...Ако не е тайна колко се продава тук
Каква тайна - 10 200 лева

- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Нещо не разбирам. Какъв бартер? Ти да дадеш твоята на собственика на Юбилейката и да доплатиш или да продадеш твоята и да доплатиш?
Ако е първия вариянт в мен изниква веднага въпроса - защо онзи е навит на такъв бартер ако изкара само 1000 лв.? Може ако оцени твоята под 8000 тогава ми се връзват нещата. Но за 1000 лв горница има нещо съмнително.
L&R е абсолютно прав, такава добра Юбилейка започва от 7000 лв в Германия + 1000 докарване и документи + 2000 ДДС. та под 10 000 няма.
Ако е първия вариянт в мен изниква веднага въпроса - защо онзи е навит на такъв бартер ако изкара само 1000 лв.? Може ако оцени твоята под 8000 тогава ми се връзват нещата. Но за 1000 лв горница има нещо съмнително.
L&R е абсолютно прав, такава добра Юбилейка започва от 7000 лв в Германия + 1000 докарване и документи + 2000 ДДС. та под 10 000 няма.
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
brabus написа:Нещо не разбирам. Какъв бартер? Ти да дадеш твоята на собственика на Юбилейката и да доплатиш ...
Да, такъв е варианта, ма той не е навит на 1000 лева доплащане, та сега щи си помисля дали да му давам друга оферта и за колко. Та затова се допитвам до вас колеги. Какво толко неясно казвам - ето ви мойта кола /на аватара/ виждате я какво представлява. Описах ви и юбилярката. Ако вие бяхте на мое място колко бихте дали и въобще бихте ли се навили на това нещо? При условие, че моято кола си я познавам, няма нито една забележка по нея. А тази другата - не е ясно какво ще излезе по нея. То че ще я гледат един куп майстори е ясно, ама ... Пък и да не говорим, че поддръжката на такава машина са си по - скъпи - окачване на GTI, дискови спирачки и отзад, джанти с 5 дупки, а не с 4, по - голям цолаж = по - скъпи гуми и т.н. Та искам обективното ви мнение. Благодаря предварително

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Ами какво да ти кажа, за 1000 лева или повече, ще си направиш същите екстри и на твоята кола - дискове отзад и по-големи джанти, така че за какво ти е да се набутваш с непознат автомобил, на който тепърва ще почнеш да сменяш консумативите, защото няма да е ясно кога са сменени за последно, с такъв който си го знаеш отвсякъде.
Аз лично на твое място, ако съм доволен от моята кола, не бих тръгнал да я сменям посмъртно.
Аз лично на твое място, ако съм доволен от моята кола, не бих тръгнал да я сменям посмъртно.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:Ами какво да ти кажа ... Аз лично на твое място, ако съм доволен от моята кола, не бих тръгнал да я сменям посмъртно.
Да ти кажа и на мен ми се върти нещо такова в главата. Ама пък и онази е доста наточена колица. Ще видя тук във форума дали някъде е писано за смяна на задни барабанни с дискови спирачки, колко пари чини цялата работа. Ще видя и за колко мога да си тунинговам моята да тича малко по - бързо....
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Харесваш ли си колата? Под харесвам няма предвид да си доволен от нея, а дали наистина си харесваш колата. Ако отговорът на този въпрос е ДА, зарежи всякакви бартери. Гледай си твоята. 1000 лв не са малко пари. Може и чип с филтър да и сложиш. Може и нищо да не и слагаш. Просто си я карай и поддържай с удоволствие и не си слагай таралеж в гащите с разни бартери и продажби.
Моето мнение е това.
Моето мнение е това.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”