Няма смисъл просто.

JaDaWiN написа:Колеги, аз да Ви питам за чий ще си взимате коли от Горубляне, като пред мен в Дупница качваха колите за София.

K написа:Единствения положителен коментар, който съм чул за автокъща това е Боми ауто. Следя им обявите и забелязвам, че колите доста трудно се задържат там, освен ако не е някоя дебела цена от рода на 50 бона. Една приятелка си хареса две коли оттам току що докарани и буквално за два дни ги изграбиха.
Доста запазени ги намират, поне на външен вид. Някой ако има наблюдения да сподели
хващате едни добър Английско говорящ приятел ако вие не можете добре и отивате извън България да си дирите късмета.Аз от България единствено мога да си купя чисто нова кола
Но не от Стефи Ауто разбирасе а от витрина или щанд на някоя определена марка.
Бай Семо написа:За да не сихващате едни добър Английско говорящ приятел ако вие не можете добре и отивате извън България да си дирите късмета.Аз от България единствено мога да си купя чисто нова кола

Бай Семо написа:За да не сихващате едни добър Английско говорящ приятел ако вие не можете добре и отивате извън България да си дирите късмета.Аз от България единствено мога да си купя чисто нова кола

иначе 90% е късмет цялата работа.AmW написа:Измамници и тЕрикати има навсякъде, и в Германия и в Италия и т.н.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта