VW GOLF 1.9 GTI TDI 110 к.с.

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Мнениеот Spunky » Чет 01 юни 2006 0:10

върви повече и харчи по-малко. аз бих ги сменил.

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Чет 01 юни 2006 7:27

аз също не бих тръгнал да правя бартери!
Моето мнение е да си караш стегнатата колица, да си заделяш в буркани 100-левки и като ти поумръзне колата да я смениш за IVка TDI или каквото ти душа иска тогава.

Така ще се натикаш първоначално 1000+лв (около 2000 вероятно) за бартера. Само за тези първоначални разходи можеш да чипосаш твоята и да я направиш по-добра и от другата. Отделно вземаш кола, както сам каза, чието състояние ти е неизвестно, със сигурност разходите няма да спрат до тук .. Накрая ще дадеш една камара пари и ще караш същата кола, била тя юбилейка .. Не дай си Боже колко ще се хокаш ако юбилейката излезе някаква бъгава, има да се сещаш каква хубава кола си дал и защо си го направил. За моралните щети сам си знаеш схемата :ihihih:
Относно смяната на барабани с дискове, не ти трябва изобщо да се занимаваш. По-голямата част от спирачното усилие е върху предните колела винаги, ако искаш подобрение сложи по-добри накладки и/или някакви пърформънс дискове. Смяната на отзад на барабан ще ти донесе предимно визия!

Потребителски аватар
drift
Автомобил: Skoda Octavia TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот drift » Чет 01 юни 2006 8:34

Sir T написа:аз също не бих тръгнал да правя бартери!
Моето мнение е да си караш стегнатата колица, да си заделяш в буркани 100-левки и като ти поумръзне колата да я смениш за IVка TDI или каквото ти душа иска тогава.

Така ще се натикаш първоначално 1000+лв (около 2000 вероятно) за бартера. Само за тези първоначални разходи можеш да чипосаш твоята и да я направиш по-добра и от другата. Отделно вземаш кола, както сам каза, чието състояние ти е неизвестно, със сигурност разходите няма да спрат до тук .. Накрая ще дадеш една камара пари и ще караш същата кола, била тя юбилейка .. Не дай си Боже колко ще се хокаш ако юбилейката излезе някаква бъгава, има да се сещаш каква хубава кола си дал и защо си го направил. За моралните щети сам си знаеш схемата :ihihih:
Относно смяната на барабани с дискове, не ти трябва изобщо да се занимаваш. По-голямата част от спирачното усилие е върху предните колела винаги, ако искаш подобрение сложи по-добри накладки и/или някакви пърформънс дискове. Смяната на отзад на барабан ще ти донесе предимно визия!
:да: Това е и моето мнение!!!

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 01 юни 2006 8:46

аз мисля че за 2000лв за бартер оня няма да се хване :!: ти си взел твоята кола за 9000хил ама няма да ти ги уважат ама си сменил това онова кой ти гледа никой не го интересува при бартер а гледа как да мине на далавера:) при условие че съвсем скоро гледах на пазара 1.9тди 110кс 96г 4 врати на 7200лв а нали се сещаш че като видят парата и свалят някой лев.за мен е безпредметно да сменяш един модел за същия модел какво като има някоя и друга екстра :D като даваш твойта кола поне я смени за по нов модел :D

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Чет 01 юни 2006 9:37

Не си завирай таралеж в гащите! Гледам на аватара - перфектна количка, а и според теб всичко и е наред! Тогава защо ще си я даваш??? Сметни колко ще ти стъпи тоя със 110 коня? Мисля че поне 13 000 лв (цена+прехвърляне+смяна на консумативи+каско++++)! Само каското ще ти дойде над 1000 лв! Това е лудница, ама изборът е твой! Късмет, каквото и да решиш :wink:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 01 юни 2006 10:32

:bowdown Благодаря колеги за съветите. Оствам си с моята колица :drive . И аз бях горе долу на същото мнение, ама ми се искаше да видя и вие какво бихте направили, щото все пак се колебаех. Иначе оная също си е регистрирана в България, с номера, каско и т.н. Три са нещата, които ме блазнеха в нея - повече кончета :whip , климатроник и това, че е GTI юбилейно изпълнение. Иначе си харесвам много моята колица, всичко и е ОК, смених си преди месец кондензера на климатика и сега няма :uuoooh: , двигателя си е ОК, ходова част, освен това е 1997 година, рекаро салон, абе кефи си ме отвсякъде. Така че окончателно съм решил да не се занимавм с глупости :no-no . Ще си и сложа едно спортно филтърче, пък за по - нататък, живот и здраве, ако се изкара някой лев, може и да я сменя с VW Golf IV 1.9 TDI. :да:
Благодаря ви още веднъж за мненията и съветите. : vw fen

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 02 юни 2006 11:20

Благодаря, ако прецените вече може да :lock: :wink:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”