Stivi написа:ionko_killer написа: карам golf 3 с ABU 1.6 двигател. Колата е на метан - така си я купих. на магистралата си поддържа 180км/час.
![]()
Надминал си очакванията на производителя с 12км/ч

Stivi написа:ionko_killer написа: карам golf 3 с ABU 1.6 двигател. Колата е на метан - така си я купих. на магистралата си поддържа 180км/час.
![]()
megatone написа:Stivi написа:ionko_killer написа: карам golf 3 с ABU 1.6 двигател. Колата е на метан - така си я купих. на магистралата си поддържа 180км/час.
![]()
Надминал си очакванията на производителя с 12км/ч
ionko_killer написа:Колеги, аз карам golf 3 с ABU 1.6 двигател. Колата е на метан - така си я купих. Когато я взех преди 2 години пишешер че е на 120 000 кмр както на всички коли на старо от тогава лично аз съм минал хад 60 000 км. Колата се кара нормалнов градско, а на на магистралата си поддържа 180км/час. Въпреки 4е наливам страшно скъпо масло MOTUL SINERGI 6100 полусинтетика 10W40 и не смятам да го сменя с по-евтино. Сменям го на всеки 7-8000 км, което при мен си е 2-3 месеца. не карам до 10000км защото не знам кво има в тубата, въпреки че е уж оригинална и колата грам не глътва. за по4ти 180те си хиляди км мотора не се чува дори та камоли да вибрира и тресе. Мисълта ми е, че една кола няма никво значение на колко хиляди км е ако вси4ките й консумативи се сменят адекватно и навреме. Тенниката се отплашта, когато човек си служи информирано с нея а не изцежда максимума без да полага и грижи. Някаде в темата прочетох 4е двигателя се хвърлял след 50000км (което ме провокира и да се включа)... не е вярно това (освен ако не си някой пернишки циганин дето си мисли, че колата се кара само над 6000 оборота) тогава просто се сменят ремаци, свещи, кабели и ако даде Господ - водна помпа. Това е!
godfadar написа:По старо от две години или 10хил.км. не се препоръчва.
godfadar написа:По старо от две години или 10хил.км. не се препоръчва.
vpetrovbg написа:godfadar написа:По старо от две години или 10хил.км. не се препоръчва.
Ми аз що знам 1 година или 10 000 км?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта