Здрасти,
Аз карам по-стария междинен модел (2002-2004) с 1.9 тди, автоматик.
На долния линк можеш да погледнеш резултатите за модела от АДАС. Там показват за всеки модел през годините какви проблеми е имал и как се е движил като цяло.
http://www1.adac.de/Auto_Motorrad/pannenstatistik_maengelforum/pannenstatistik_2008/ueber_30_jahre_ADAC_pannenstatistik/default.asp?ComponentID=249540&SourcePageID=9989Преди да купиш която и да е кола ФВ (от по-новите да речем 2002+) можеш да провериш в немския сайт на ФВ каква е била колата когато са я продали, на кого, какви са били опциите и т.н. такова нещо струва около 3-5 евро. Също и ако има някакви акции от ФВ за подмяна. На моята имаше акция за смяна на маркуч на турбото и от ФВ България си ми я смениха без проблем за без пари. Проверката става по кода на рамата.
По принцип моето виждане е да не взимаш кола, която е от първите години на модела. 2 години след това например след фейслифт колата е изчистена от "детски" проблеми и т.н. Макар това да не се отнася с пълна сила за всички модели на ФВ

Това което съм чувал за дизеловия мотор 2.0 тди е да не ходиш към него. За предпочитане са 1.9 115 коня (не че си хваля моето) или 130, макар че са малко такива.
От бензиновите, който и да вземеш няма да сбъркаш, но трябва да се подготвиш за голям разход за градско.
Това, което се пише в АДАС е че шараните до 2004 имат следните проблеми:
VW Sharan
Scheibenwischermotoren durchgebrannt (bis 2004) изгорял мотор на чистачките
Turboschläuche abgerutscht (Diesel 2003) изхлузване на маркучи за турбото
Turbolader defekt (Diesel bis 2004) дефект на турбо компресора
Това не означава, че всички имат тези проблеми, но това са най-често срещаните.