Писмо от банката... или ,какво подяволите искат от мене!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Писмо от банката... или ,какво подяволите искат от мене!
Е ти къде си се набил в най-смотаната банка сосиете. Не, извинявай, най-смотаната е про кредит. А относоно месечните такси за поддръжка на разплащателни - отскоро и пиб въведоха както и такси за вътрешни преводи.
- vannkkata
- Автомобил: Passat 1996
- Двигател: 1Z
... 2.17 BGN, а най-вероятно ще ти измислят и някаква таксичка за закриване на сметката.По дяволите искат...

- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
vannkkata написа:... 2.17 BGN, а най-вероятно ще ти измислят и някаква таксичка за закриване на сметката.По дяволите искат...
5 кинта. Аз не съм за тия пари, разберете ме правилно. Не говорим за 2.17 лева , говорим за случката, за ПАРИТЕ. За пладнешкия обир като цяло говорим.
Как от ДЕБИТНА сметка изкараха кредит .... че и 26% лихва.
- vannkkata
- Автомобил: Passat 1996
- Двигател: 1Z
Ами как по друг начин да печелят. И те са хора. Криза. Ама българските банки на печалба 

- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Аз имах същата случка миналата година с Уникредит Булбанк и плащах пак някаква такава сума от 5-6лв, но нямаше такс закриване на сметка поне.
От тогава много внимавам какви сметки имам и в кои банки, и най-важното - трябва да четеш малките букви на договорите мнооого внимателно.
Бягай, закривай и повече не се връщай там.
От тогава много внимавам какви сметки имам и в кои банки, и най-важното - трябва да четеш малките букви на договорите мнооого внимателно.
Бягай, закривай и повече не се връщай там.
добре а на мен ми е интересно какво става ако няма пари в сметката.
аз имам сигурно 10 карти, защото във всяка работа имаха претенции за това в коя банка превеждат парите (че даже аванс и заплата в две различни карти!), та аз не се задържах много много и се натрупаха горе-долу толкова
най ми харесва на обб че няма такса и само тя ми е активна и една на райфайзен, за другите не знам и не ме интересува щото не ги ползвам от много време. те не си ли г изакриват ако няма някаква активност 2 години примерно, щото най старата ми е дск от преди 6 години дето нито лев не съм внасял от толкова време, ама и писма не съм получавал
а пък да ходя да ги закривам не ми се занимава
аз имам сигурно 10 карти, защото във всяка работа имаха претенции за това в коя банка превеждат парите (че даже аванс и заплата в две различни карти!), та аз не се задържах много много и се натрупаха горе-долу толкова
най ми харесва на обб че няма такса и само тя ми е активна и една на райфайзен, за другите не знам и не ме интересува щото не ги ползвам от много време. те не си ли г изакриват ако няма някаква активност 2 години примерно, щото най старата ми е дск от преди 6 години дето нито лев не съм внасял от толкова време, ама и писма не съм получавал
а пък да ходя да ги закривам не ми се занимава
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
бахти якото. за 2,17 някой си е направил труда да изкара справка от базите, да я принтира в писмо. това писмо да се постави на машина за пликове ( в най - добрия случай), да се пусне по пощата (с обратна разписка евентуално).. ако и заведат дело че не си ги плащаш ще е голям майтап..
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
vw_golf_4_tdi написа:бахти якото. за 2,17 някой си е направил труда да изкара справка от базите, да я принтира в писмо. това писмо да се постави на машина за пликове ( в най - добрия случай), да се пусне по пощата (с обратна разписка евентуално).. ако и заведат дело че не си ги плащаш ще е голям майтап..
Е ти смяташ, че не е автоматизирано всичко ли?
Не виждаш ли, че и подпис няма?
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
И да е автоматизирано сигурно пак струва повече от въпросните два кинта. Пощенска банка за две извлечения хартиени по кредитни карти взимаха 4 лв. заради зелени инициативи някакви
Глобул 50ст на фактура, МТел 60 ст на фактура - общо взето един ден разправия и минах на електронните им варианти, щото се оказваше че за да видя сметките си на хартия ми отиваха 13 лева на месец
Минах и на електронни разплащания, но тия неща всеки за себе си ги разбира и ги нагласява както му е удобно.
Напълно подкрепям колегата, обаче и щом му се разправя е в правото си. Как така ще си вземат от теб неразрешен кредит и лихва отгоре на това ще му сложат!? Най - лошото е обаче че сигурно някъде с мноооого дребен шрифт го пише това като вариант.
Глобул 50ст на фактура, МТел 60 ст на фактура - общо взето един ден разправия и минах на електронните им варианти, щото се оказваше че за да видя сметките си на хартия ми отиваха 13 лева на месец
Минах и на електронни разплащания, но тия неща всеки за себе си ги разбира и ги нагласява както му е удобно.
Напълно подкрепям колегата, обаче и щом му се разправя е в правото си. Как така ще си вземат от теб неразрешен кредит и лихва отгоре на това ще му сложат!? Най - лошото е обаче че сигурно някъде с мноооого дребен шрифт го пише това като вариант.
Най - лошото е, днес колегата ще отиде да прави панаири за това, че преди не е гледал какво подписва. Но те са мошеници.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
И диктофон ще носи
Дано качи после записа тука 
Дано качи после записа тука 
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
ISRalien написа:И диктофон ще носиДано качи после записа тука
Ще го кача!
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
опитах се да му го кажаRijo написа:Най - лошото е, днес колегата ще отиде да прави панаири за това, че преди не е гледал какво подписва. Но те са мошеници.

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Най мършавите и крадливи са пощенска банка,бягайте от тях.Аз още се боря с тях,а теме съдят от 1година и не смеят,защото са издали един прослувут документ в който си признават че са се осрали,ама като знам че тука всичко черно е бяло 

-
Uneek
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
Luper написа:аз сега проверих при мен (ПИБ)
имам МЕСЕЧНА такса обслужване - 0.30лв
Да наистина и аз се учудих, защото беше безплатно поддръжката при тях, от май месец е това въведено, а и 30 ст. не е нищо, в сравнение с други банки.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”